Connect with us

Hír

Íme november hónap legjobbjai

Az NFL kiosztotta a november hónap legjobbjainak járó elismeréseket. 

AFC

Nem csak az újoncok, hanem minden támadó közül a Texans irányítója, CJ Stroud emelkedett ki novemberben az AFC-ben. A csapata 3-1-es mérleget ért el, ő pedig minden egyes meccsen 300+ yardot passzolt, összesen 1466-ot 10 touchdown mellett (plusz volt két futott hatpontosa). A védők közt a Chargers pass rusherét, Khalil Macket díjazták, aki az 1-3-as mérleg ellenére 6 sacket, 2 kierőszakolt fumble-t és három leütött labdát jegyzett. A speciális egységben pedig a Broncos rúgóját, Will Lutzot ismerték el, aki 11-ből 11 mezőnygólt értékesített a hónapban, köztük egy meccsnyerőt a Bills ellen az utolsó másodpercekben.

NFC

Az NFC-ben is egy texasi irányítót, Dak Prescottot jutalmazták. A Cowboys QB-ja még a Seahawks elleni meccset nem is novemberhez számolva 1298 yardot passzolt 13 TD és mindössze 1 INT társaságában (és még futott is egy hatpontost). A védőknél is Cowboysból került ki a nyertes, méghozzá a cornerback Daron Bland, aki a negyedik és ötödik pick-sixét is megszerezte a hónapban, amivel rekorder lett (ő örülhet, hogy a Seahawks elleni meccset nem számolták ide, ugyanis nem volt jó éjszakája). A speciális egységben a Bears rúgója, Cairo Santos emelkedett ki, aki 41 pontot szerzett a hónapban, 14-ből 12 mezőnygólt értékesített, köztük háromból hármat 50+ yardról.

Újoncok

Értelemszerűen a már említett CJ Stroud lett a legjobb újonc támadó, a védőknél pedig a Buccaneers első körös védőfalemberét, Calijah Kancey-t díjazták, aki két sacket és emellé öt negatív yardos szerelést mutatott be novemberben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group