Connect with us

Hír

Zach Ertz kérte a kivágását, meg is kapta

Meglepő módon JJ Watt hozott le egy hírt, miszerint Zach Ertz kérte a menesztését a Cardinalstól, amit aztán a veterán tight end meg is kapott. Ertz szeretne egy contenderhez kerülni, hogy 33 éves korára még egyszer küzdhessen egy Super Bowlért, azonban előbb még át kell mennie a waiveren.

Ma sor fog kerülni a waiverre, tehát magyar idő szerint késő estére megtudjuk, hogy kellett-e valakinek a maradék körülbelül $2,5 milliós fizetésével erre az évre, vagy szabadügynökké válik és bárhová igazolhat. Ertz egyébként IR-en volt eddig egy combsérülés miatt, de a jelek szerint hamarosan ismét játékra alkalmas állapotban lehet.

Potenciális érdeklődők közt egyből az Eagles ugorhat be mindenkinek, hiszen Ertz sokáig játszott Phildelphiában, ráadásul Dallas Goedert sérülése miatt szükség is van egy tight endre, még ha Goedert hamarosan vissza is térhet majd a pályára. A Ravens is felvetődhet, hiszen Mark Andrews sérülése miatt bajban vannak a poszton.

Ertz egyébként a Cardinals korábbi menedzsmentjének egy csúnya ballépése (a sok közül), hiszen cseréltek érte, majd hosszabbítottak is vele, mikor úgy gondolták All-int nyomnak. Ez utóbbi egyáltalán nem jött be, Ertz két és fél év alatt csak 1167 yardot szerzett, miközben a keret öreg lett és használhatatlan, úgyhogy meg kellett nyomni a reset gombot.

Ha Ertz elkel a waiveren, akkor $5 milliót halott pénz marad utána, ha nem, akkor pedig $7,5 millió.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!