Connect with us

Hír

Jaylen Waddle és TJ Hockenson alapszakasza is véget érhetett

A Cowboys elleni meccsen megsérült a Dolphins elkapója, Jaylen Waddle, és könnyen lehet, hogy már csak a rájátszásra térhet vissza. A támadó bokája sérült meg és a főedző Mike McDaniel ugyan optimista, de elmondása szerint ezek a sérülések “trükkösek”. A Dolphins a Ravens és a Bills ellen zárja az alapszakaszt, a csoportgyőzelem elérése érdekében az egyiket mindenképp be kellene húzni – ha mindkettőt hozzák, akkor pedig az első kiemelés is meglesz.

Waddle sérülése miatt Tyreek Hillnek is többet kellett játszania a tervezettnél (limitálni akarták a sérülése miatt), de úgy tűnik neki nem rosszabbodott az állapota. Waddle egyébként épp a Cowboys ellen lépte át az 1000 yardos álomhatárt, amit zsinórban harmadik szezonjában is megtett, a franchise történetében elsőként.


A Vikings is elveszített egy fontos támadót, méghozzá TJ Hockensont. Jeremy Fowler információi szerint nem néz ki jól a tight end térdsérülése és a csapat a legrosszabbra készül, ami egy ACL-szakadás lenne. Ezzel egyébként a 2024-es szezon elejére is határeset lenne a visszatérése. A Minnesota még küzd a rájátszásért, habár jelenleg kívülről kacsingat csak a legjobb hétbe.

Rajta kívül a pass rusher DJ Wonnum is kidőlt a szezon végére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!