Connect with us

Hír

CJ Stroud visszatérhet, ismét Siemian kezd a Jetsben, a Cardinals kivágta kezdő cornerét

CJ Stroud már két meccset is kihagyott egy agyrázkódás miatt, amit még a Jets elleni meccsen szedett össze. Ugyan még közel sem biztos, de az utóbbi időben egyre több olyan optimista riport látott napvilágot, amely szerint a héten már játszhat a Titans ellen. Amennyiben mégsem engedik a játékát az orvosok, úgy ismét Davis Mills vagy Case Keenum kaphat bizalmat.

Zach Wilsonnak nincs szerencséje, ugyanis a Jets rövid hetet kapott és csütörtökön játszik a Browns ellen, ez pedig azt jelenti, hogy nem fog tudni felépülni az agyrázkódásából – jelentette be Robert Saleh főedző. Így pedig ismét Trevor Siemian lesz a kezdő.


A Cardinals kivágta a sokáig kezdő cornerét, Marco Wilsont. A korábbi negyed körös játékos 43 meccsen játszott a 2021-es kiválasztása után, 37-szer a kezdőben kapott szerepet, de összességében borzalmasan teljesített.


A Giants IR-re tette Evan Nealt, így idén már nem látjuk a pályán. A 2022-ben első körös OT idén már hét meccset is kihagyott különböző sérülések miatt, de amikor játszott, akkor sem teljesített jól.


A Chiefs is sérültlistára tett egy játékost, mégpedig a futó Jerick McKinnont. A főleg elkapásokban használható játékosnak 25 elkapásból 192 yardja és négy TD-je volt idén. A hiánya nem olyan vészes, Isiah Pacheco, Clyde Edwards-Helaire és La’Mical Perine révén elég mély és minőségi a poszton a csapat.

 

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Miguel Borges100
Miguel Borges100
2023-12-27 15:26

A Chiefs nek minden elkapni tudò emberre szüksége lenne…így szerintem ez komoly probléma….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x