Connect with us

Hír

JC Jackson mentális gondokkal küzd, ezért nem játszott vasárnap

A Patriots nevezte a tegnapi meccsre JC Jacksont, azonban a cornerback egyetlen snapet sem játszott a Chiefs ellen és még csak az oldalvonalnál sem tűnt fel. Bill Belichick szokás szerint nem volt hajlandó semmit elárulni a helyzetről, de a játékos ügynöke elárulta az ESPN-nek, hogy Jackson mentális gondokkal küzd.

Mindenki számára meglepetés volt Jackson hiánya, aki (gyenge teljesítménye ellenére) kezdőnek számított. A helyére beálló Alex Austin is csak a találkozó kezdetén tudta meg, hogy játszania kell. Mivel a mérkőzés előtt 90 perccel kell véglegesen döntést hozni a meccsnapi 46 fős keretről, és ezen szerepelt Jackson, így nyilvánvaló, hogy a kickoff előtti utolsó másfél órában történhetett valami, ami miatt nem tudta vállalni a játékot.

Jacksont tavaly a Chargers igazolta le sok pénzért, azonban nagyon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és még meg is sérült. Idén visszacserélték a Patriotsba, de a játéka nem javult, továbbra is a legrosszabb CB-k közt van például a PFF értékelése alapján. A játéka mellett a magatartásával is voltak problémák, a Chargersnél is és a Patriotsnál is. Németországba például el sem utazhatott a csapattal, mert egy héttel korábban többször is megszegte a takarodót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!