Connect with us

Hír

Josh Allen, Brock Purdy és Jake Browning duplán örülhetett a hétvégén

Josh Allen győzelemre vezette a Billst a Chiefs otthonában, ráadásul tette mindezt úgy, hogy a levegőben és a földön is szerzett egy TD-t. Ez volt idén már a kilencedik olyan mérkőzése, amikor futott- és passzolt hatpontosa is volt, amivel beállította Kyler Murray 2020-as rekordját – és mivel még nincs vége az idénynek, így egyedüli csúcstartó lehet a kategóriában. Emellett ő a harmadik QB Murray és Cam Newton mellett, aki egy szezonon belül legalább 25 TD-t passzolt és legalább 10 TD-t szerzett a földön.

Brock Purdy ismét nagyot játszott egyik kedvenc ellenfele, a Seahawks ellen, a 368 passzolt yardja ugyanis karriercsúcs. Ennél is elképesztőbb ugyanakkor, hogy ez volt a hetedik meccse sorozatban, amikor 70+ százalékos pontossággal passzolt – hasonlóra korábban csak Drew Brees, Joe Montana és Sam Bradford volt képes. Egy újabb ennyire pontos teljesítménnyel beérné Montanát, kettővel pedig egyedüli csúcstartó lenne.


Jake Browning is elégedett lehet, ugyanis karrierje első három meccsén 79,3 százalékos pontossággal passzolt, ami 1950 óta a legjobb karrierkezdet. Rajta kívül csak egy irányító volt, aki legalább 70 százalékos pontossággal dobált karrierje első három mérkőzésén, mégpedig Chad Pennington (Jets, 2002).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!