Connect with us

Hír

Keenan Allen és Chis Olave is vállalja ma a játékot!

A Chargers nagyon jó híreket kapott, ugyanis az elit elkapó Keenan Allen ott lesz a pályán a Patriots ellen. A támadó már 97 elkapásnál jár, amivel vezeti a ligát, plusz 1117 yardot és hét TD-t is be tett már a közösbe. Rajta kívül egyetlen elkapónak sincs még csak 30 elkapása, két TD-je vagy 400 yardja sem a csapatban.

A Saintsnél is örülhetnek, ugyanis Chris Olave tudja vállalni a játékot a Lions ellen. Michael Thomas (IR) és Rashid Shaheed sérülése után ő a csapat egyetlen komolyan vehető elkapója, a 63 elkapásból szerzett 771 yard és három TD a legtöbb a gárdában.


CJ Stroudnak minden célpontja rendelkezésre fog állni a Broncos elleni rangadón, ugyanis a korábban kérdőjeles besorolást kapott Tank Dell és Noah Brown is játékra alkalmas. Előbbi 47 elkapásnál, 709 yardnál és hét TD-nél tart, előbbi két kategóriában csak Nio Collins előzi meg, míg utóbbiban vezeti a csapatot. Brown pedig a 20,9 yardos elkapásonkénti átlagával első a Texansban, 21 elkapából 439 yardot és egy TD-t tett már a közösbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!