Connect with us

Hír

A Panthersnél az 5. fordulóban már azon gondolkodtak, hogy leültessék Bryce Youngot

Nem alakulnak valami jól a dolgok a Panthersnél. Az idén szerződtetett főedző Frank Reichot kirúgták, nagyrészt azért, mert az 1/1-es Bryce Young nagyon rosszul mutat a támadósorban. Olyannyira, hogy Dianna Russini információi szerint több edző le akarta ültetni Youngot az 5. forduló környékén, hogy a veterán Andy Dalton játszhasson.

Ezek az edzők úgy érezték, hogy Daltonnal jobb esélyeik vannak a győzelemre (ami vélhetően igaz is, látva a Seahawks ellen nyújtott teljesítményét), és hogy Youngnak még több fejlődésre van szüksége, amit szerintük a színfalak mögött jobban tudna megtenni, ha nem kell annyit a meccsre készüléssel foglalkoznia. A csapatnál végül úgy döntöttek, hogy nem a rövid táv és a győzelmek szerzése a fontos, hanem Young fejlődése, amit végső soron a pályán jobban el lehet érni. Mindezek ellenére a csapatnál természetesen hiszik, hogy Youngé a jövő, csak jobban meg kell védeni és jobb fegyvereket kell szolgáltatni a számára.

További Panthersszel kapcsolatos hír, hogy David Tepper meg sem kereste a védőkoordinátor Ejiro Everót az ideiglenes főedzői poszttal kapcsolatban. Evero ugyebár tavaly lehetett volna a Broncos ideiglenes főedzője, de abból nem kért.

Emellett a tulajdonos idén is szeretné majd megszerezni a főedzői posztra Ben Johnsont, a Lions támadókoordinátorát. Tavaly Johnson visszamondta a jelentkezését, és nem lenne meglepő, ha idén is így tenne. Más információk szerint Jim Harbaugh is befutó lehet Carolinában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!