Connect with us

Hír

Mahomesék a bírókat okolják Toney hülyesége miatt

A Chiefs drámai körülmények közt kapott ki a Billstől, hiszen megcsináltak egy egészen elképesztő lateral játékot, azonban kiderült, hogy Kadarius Toney offside állt fel, így elvették a TD-t. Aki lemaradt volna, íme az eset:

A Chiefs, és különösen Patrick Mahomes nagyon frusztrált volt az eset és a mérkőzés után, ami persze érthető, azonban az már nagyon sportszerűtlen, hogy az irányító úgy ment oda kezet fogni Josh Allenhez, hogy csak annyit mondott: “Ez kib*szottul a legrosszabb bírói ítélet, amit valaha láttam”. 

Sokszor sok mindenért lehet a bírókat hibáztatni, borzasztó a teljesítményük az egész NFL-t nézve, de konkrétan ennél az esetnél azért nehéz elővenni őket, hiszen objektíven megítélhető módon szabálytalan volt Toney. Abba persze bele lehet menni, hogy szokás ilyenkor szólni a támadóknak, hogy ez nem lesz jó, de ennél nagyobb mértékben nem lehet hibáztatni a játékvezetőket, ez egyértelműen Toney sara volt.

Mahomes így nyilatkozott a mérkőzés után.

“Ezt nehéz megemészteni. Hogy így elvegyenek egy hihetetlen játékot. Travis megcsinált egy ilyen játékot, és jó lenne, ha a pályán dönthetnénk el a meccset. Emberek, hibáznak, de minden héten szó van valamiről. Egy zászló megváltoztatta a meccs kimenetelét. Sosem hívtak még be ránk támadó offside-ot. Ha ilyen van, akkor szólnak. Most egész meccsen nem szóltak, és akkor befújnak egy ilyet? Újabb meccs, ahol a bírókról kell beszélnünk. Nem ezt akarjuk az NFL-ben.”

Nagyon rosszul mutat ez a nyilatkozat Mahomes neve mellett, de egyébként Andy Reid is arról beszélt, hogy figyelmeztetni szoktak a bírók ilyen szituációban és szerinte ciki, hogy ilyen megtörténhet az NFL-ben.

Nagyon furcsa, hogy egy objektíven helyes ítélet miatt vannak annyira kiakadva a játékvezetőkre a Chiefsnél (Mahomes felesége is posztolt videót, ahol a bíró feje fölé odaírta, hogy MVP), hogy egyrészt szólniuk kellene, hogy ez nem lesz jó, másrészt hogy miért fújnak vissza egy ennyire király játékot (Mahomes azt is elmondta, hogy Kelce legendás karrierjéből is elvettek most egy darabot).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!