Connect with us

Hír

Már a németországi meccs után döntöttek Belichick sorsáról?

Sok spekuláció látott már napvilágot arról, hogy a Patriots és Bill Belichick útjai 24 év után a szezon végén különválhatnak. Az NBC Sports Boston információi szerint ez ráadásul már lefutott történet és Robert Kraft már a németországi Colts elleni vereség után eldöntötte, hogy megválik a valaha volt legsikeresebb főedzőtől.

Azt Tom E. Curran azért hozzáteszi, hogy nem feltétlen kirúgásról lesz szó, simán lehet ez egy csere is, ezért sem rúgják ki Belichicket szezon közben (meg méltatlan is lenne persze). Még egy év van hátra a szerződéséből, és elég jó esély van arra, hogy valaki cserélne érte – az ellenértéket mondjuk szinte lehetetlen megjósolni.

Ezen a terven pedig a Steelers elleni meglepetésgyőzelem sem változtat. Az persze kérdés, hogy ha esetleg a maradék négy meccsén jól szerepel a gárda és több győzelmet is összeszed, akkor meggondolja-e magát Kraft, hiszen minden döntést meg lehet változtatni, mielőtt ténylegesen implementálnák, de Curran szerint már túlment egy bizonyos határon a dolog, így ez nem valószínű (ahogy az sem, hogy ezen a négy meccsen jól szerepel majd a gárda).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!