Connect with us

Hír

Elvesztette kezdő támadófalemberét a Dolphins, de igazolt egy veterán pass rushert

A Dolphinsnál az utóbbi hetekben felütötte a fejét a sérülésbogár, ami azért nagyon szomorú hír, mert általában azok a csapatok jutnak el a Super Bowlig, ahol kevés a sérült. Miamiban viszont egyre inkább gyülekeznek a felhők, hiszen Jaelan Phillips és Jerome Baker már IR-en, és most csatlakozik hozzájuk a kezdő center Connor Williams is, ugyanis elszakadt a térdszalagja a Titans ellen – írja az NFL Media.

A támadófalban amúgy is sok a sérült, Terron Armstead és Robert Hunt (a fal két legjobbja) nem volt bevethető a Titans ellen, és most Williams is kiesett. Így azért nagyon meg van nehezítve a támadósor dolga, konkrétan a három legjobbjuk küzd most sérülésekkel, a center pedig már nem is fog visszatérni. Williams helyét a korábbi második körös, de nem valami jól teljesítő Liam Eichenberg vette át középen.

Szintén Dolphinsszal kapcsolatos hír, hogy leigazolták a veterán pass rusher Melvin Ingramet, aki már tavaly is náluk játszott – írja a Miami Herald. Rá Phillips kiesése után lett szükség, ugyanis a pass rush is visszaesett egy nagyobb lépcsővel. Már 34 éves, szóval teljes értékű munkát nem érdemes várni tőle, de a rotációban még hasznos lehet.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group