Connect with us

Hír

Megbüntették a Falconst, amiért eltitkolták Bijan Robinson betegségét

Az NFL úgy határozott, hogy megbünteti a Falconst 75 ezer dollárra, a főedző Arthur Smith-t pedig 25 ezer dollárra, amiért a 7. fordulóban megszegték a liga sérülésjelentésre vonatkozó szabályzatát, hiszen nem jelentették le rendesen, hogy a sztárfutó Bijan Robinson betegséggel küzd.

Emlékezhetünk, hogy nagyon furcsa volt, amikor a Buccaneers ellen Bijan Robinson nem kezdett a csapatban és sokáig egyáltalán nem került pályára. Végül 11 snapet kapott a meccsen és csak egyszer juttatták a kezébe a labdát. A futó később elmondta, hogy nem érezte jól magát aznap és egy nappal korábban sem. Ezt pedig a Falconsnak jelentenie kellett volna a liga felé, hogy mindenki tudjon róla és így készülhessen.

Mivel az NFL egyre jobban összefonódik a fogadóirodákkal, így most még fontosabb, hogy ezeket az infókat ne titkolják el a csapatok, fontos hogy transzparensek legyenek. Aki sok pénzt tett Bijan jó szereplésére (vagy épp kezdette a fantasy csapatában), azt érzékenyen érinthette a Falcons titkolózása.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!