Connect with us

Hír

Irányító-keringő: Geno visszatér, Lawrence és Levis kérdőjeles, Stroud biztosan nem játszik

Geno Smith két hét kihagyás után most vasárnap visszatér a pályára a Titans elleni találkozóra, ugyanis lekerült a Seahawks sérülésjelentéséről. Drew Lockkal 1-1-es mérleget hozott össze a csapat, az Eagles elleni hősies fordítás nagyon sokat tett a rájátszás-remények életben tartásáért. Most Genónak kell végigvinnie a dolgokat a Titans, a Steelers és a Cardinals ellen.


Trevor Lawrence ott volt pénteken a Jaguars edzésén, így van remény a hétvégi játékára a Buccaneers ellen. Ez azonban jelenleg egyáltalán nem biztos. A bokasérülésével minden bizonnyal vállalná a játékot, viszont az agyrázkódás-protokollból nem biztos, hogy kiengedik. Ez legkésőbb magyar idő szerint holnap reggelig eldől egyébként, természetesen majd beszámolunk a fejleményekről. Ha nem tudja vállalni a játékot, akkor CJ Beathardnek kell beugrania a helyére.


A Titansnél sem tudni egyelőre, hogy játszhat-e a kezdőnek számító újonc Will Levis. Komolynak tűnő sérülést szedett össze múlt hétvégén, akkor hirtelen azt hittük akár a szezonja is véget érhetett, de ezt biztosan megúszta. Ő azt mondta, hogy játszani akar holnap és mindent megtesz ezért, meglátja hogyan bírja a bokája. Ha nem tudja vállalni a játékot, akkor Ryan Tannehill kezd a Seahawks ellen.


A Texansnál biztossá vált, amit eddig is sejtettünk: CJ Stroud hivatalosan out besorolást kapott, tehát nem épült még fel az agyrázkódásából, így Case Keenum fog kezdeni a Browns ellen.


Az is biztossá vált, hogy Zach Wilson sem lép pályára, aki szintén agyrázkódás miatt maródi. A Jetsben így Trevor Siemian fog kezdeni, ő lesz a csapat idei negyedik kezdő irányítója.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!