Connect with us

Hír

Megvannak a Heisman döntősei!

Kihirdették az egyetemi futball legértékesebb játékosának járó Heisman-trófea elnyerésére esélyes négy játékos nevét. Ők Jayden Daniels (QB, LSU), Marvin Harrison Jr. (WR, Ohio State), Bo Nix (QB, Oregon) és Michael Penix Jr. (QB, Washington). Szombaton pedig ki is derül, ki viheti haza az egyetemi futball legnívósabb trófeáját.

Hacsak nem lesz nagy meglepetés, akkor Daniels nyeri a Heismant, a fogadóirodáknál 1,1 körüli odds van csak rá. Nem meglepő, hiszen 3812 yardot és 40 TD-t passzolt, plusz futott 1134 yardot és 10 TD-t az LSU színeiben. Ezzel az egészen kiváló szezonnal egyébként Caleb Williams és Drake Maye mögött a drafton is a harmadik legjobb irányítónak tartják a legtöbben és akár a top10-ben is elkelhet a legfrissebb mock draftok alapján.

Érdekes, hogy a négy játékosból egyedül Harrison nem transzferelt, mindhárom irányító legalább öt évet húzott le az egyetemen és mindhárman több csapatban is játszottak karrierjük során: Daniels az Arizona State-en kezdett, Nix az Auburnön, Penix pedig Indianában.

Közülük amúgy egyedül Penix lesz ott az egyetemi futball rájátszásában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group