Connect with us

Hír

A két blokkolt punt után kirúgta ST-edzőjét a Titans

A Titans speciális egysége gyakorlatilag a vereséget jelentette a Colts elleni csoportrangadón, hiszen két puntjukat is blokkolták (az egyiket vissza is vitték TD-re), ráadásul az egyikben megsérült a punter Ryan Stonehouse, amiért az irányító Ryan Tannehillnek kellett beugrania holdernek, aki miatt elrontottak egy extra pontot, így győzelem helyett döntetlen lett a rendes játékidő vége, a hosszabbításban pedig már a Colts tudott diadalmaskodni.

Mike Vrabel főedző ennek következményeként ki is rúgta a speciális egység koordinátorát, Craig Aukermant. A helyét az eddigi special team segédedző Tom Quinn veszi át – írja az NFL Media.

Aukermannak ez volt a hetedik idénye a Titansnél, a hatodik a speciális egység koordinátoraként. Az 55 éves Quinnek az idei az első szezonja Tennesseeben, korábban a Giantsnél edzősködött az ST-ben, 10 éven át koordinátor is volt.

Szintén rossz hír, hogy az egyik blokkolt punt során megsérült Stonehouse-nak ki kell hagynia a szezon hátralévő részét. Ő talán a liga legjobb puntere volt idén, elképesztő erős lábával hatalmas puntokat tudott végrehajtani, amivel rendre jó mezőnypozíciót adott csapatának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!