Connect with us

Draft

Karácsonyi mock draft

Elérkezett a karácsony és véget ért az egyetemi fociszezon. Már csak a Bowl meccsek vannak hátra, majd az újév elején a college foci playoff. Időszerű volt már egy új mock drafttal előrukkolni, ahol ezúttal is négy szerkesztő osztozott a pickeken (Atreus, Balázs, Bálint és Patrik). Bowldog ünnepeket mindenkinek!

*A draftsorrend via tankathon.com.

1/1 Chicago Bears (from Panthers)
Caleb Williams
QB, USC

TRADE!
Bears adja: Justin Fields QB
Falcons adja: 2. + 3. kör

Justin Fields bár mutat életjeleket, ez nekem kevés ahhoz, hogy ne egy olcsóbb és nagyobb tehetségnek kikiáltott irányítóval menjek tovább, ha lehetőségem van erre. Semmi nem garantálja, hogy Caleb Williams jobb lesz, de a potenciál nagyobb benne minden téren. Másrészt se a jelenlegi vezetőedző, se a jelenlegi general manager nem volt itt Fields érkezésekor, így nem lenne meglepő, ha saját emberrel mennének tovább. A húzásom előtt pedig körbeérdeklődtem Fields lehetséges kérői között és úgy gondolom, hogy bőven jó értéket találtam, ez még rá is erősített, hogy váltsak QB poszton.

(Patrik)

1/2 New England Patriots
Drake Maye
QB, North Carolina

A Mac Jones-projekt kisiklott, így kérdés nélkül új irányítóra van szüksége a csapatnak. Maye nem egy tökéletes prospect, de annak ellenére, hogy nem a legerősebb egyetemi csapatban játszott, folyamatos fejlődést mutatott az idei évben. Prototípus felépítéssel rendelkezik, kellően erős karja van ahhoz, hogy a pálya teljes területét tudja támadni. Jellemző rá néha a túlzott agresszivitás, a döntéshozatalán van még mit csiszolnia, de abszolút franchise irányító matéria.

(Atreus)

1/3 Arizona Cardinals
Marvin Harrison Jr.
WR, Ohio State

A Cardinals rostere a liga talán leggyengébbje. Mindenhova elférne tehetség, így hoztam a class legtehetségesebb játékosát. Harrisonnal az oldalán bőven megéri megnézni még egy évig Kylert a center mögött. A visszatérése óta egyébként is egész jó csapat benyomását kelti a sivatagi együttes. Érdekesebb lett volna a döntési kényszer, ha a két irányító egyikét is megkaparinthatná a Cardinals, így azonban elég egyértelmű volt.

(Balázs)

1/4 Washington Commanders
Joe Alt
OT, Notre Dame

Nem a támadófal a legnagyobb need a Commandersnél, de egy potenciális franchise tackle-t nem lehet bent hagyni. Charles Leno már 33 éves lesz bal tackle poszton jövőre, nem árt megtalálni az utánpótlást. Alt mind passzblokkolásban, mind futásblokkolásban kiemelkedő teljesítményt nyújtott idén. Kiváló a kéztechnikája és a lábmunkája is, nagyon nehéz kibillenteni őt az egyensúlyából. Felmerülhet a kérdés: ki lesz az irányító? Ezt a kérdést szerintem érdemes elnapolniuk 2025-re, hosszabb rebuildre van szüksége a franchise-nak.

(Atreus)

1/5 Chicago Bears
Olu Fashanu
OT, Penn State

Megpróbáltam feljebb cserélni, hogy Marvin Harrison személyében egy óriási tehetséget adjak rögtön az irányítómnak, de azért nem akartam az építkezéshez alkalmas értékes draftőkét sem túlzottan leépíteni, így végül maradtam a helyemen. Itt pedig a kevés blue chip játékos közül Fashanut húztam be. A választás olyan szempontból lehet értékes, hogy a Bears két tackle-je megvan két fiatal személyében, de a Penn State sztárja már első évétől kezdve jobb lehet bármelyiküknél passzblokkolásban, ezért nem gondolom, hogy felesleges húzás lenne. Hogy Braxton Jones vagy Darnell Wright közül esetleg valaki átdugható-e guardba vagy elcserélhető-e az meg kiderül.

(Patrik)

1/6 New York Giants
Jayden Daniels
QB, LSU

Nagyon kesze-kuszára alakult az elmúlt egy év a Nagy Alma kék oldalán, Jonest megfizették ugyan, de az kezd kristályosodni, hogy nem ő jelenti a megoldást hosszútávon. Ahogy Tommy DeVito sem, akinek voltak szebb megmozdulásai, de nem tudjuk beleképzelni a franchise arcát. Akibe viszont igen, az a Heisman trófea idei győztese, Daniels, akiről sokáig nem gondoltuk volna, hogy ilyen magaslatokban emlegetjük majd, de 2023-ban megmutatta, hogy komoly aspiránsként lehet vele számolni. Mind a földön, mind pedig a levegőben elképesztően veszélyes fegyver, sorra szállítja a nagyobbnál nagyobb játékokat – azokat, amiket évek óta nem láthattunk a poszton a csapatnál. Kelleni fog egy arculatváltás, amit Daniels hozhat meg a maga sajátos stílusával és izgalmával, hogy újra komoly csapatként számolhassunk a Giantsszel.

(Bálint)

1/7 New York Jets
JC Latham
OT, Alabama

Számítottam rá, hogy az előző választásommal kicsit megszívatom magam, mert a két top tackle kiment az első 5 pick alatt. A Jetsnek mindenképpen a támadófalát kell erősítenie, nem engedhetik meg maguknak, hogy jövőre is megsérüljön Rodgers. Latham jobb oldali tackle poszton játszott az Alabamán, így az mindenképp kérdéses, hogy vakoldali tackle-ként is megállná-e a helyét. Legnagyobb erőssége pass protectionben fizikai ereje és horgonyzása, ha ráteszi a kezét a védőfalemberre, ott vége a játéknak. Igazán explozív speed rusherekkel nem találkozott az egyetemen, talán ez a legnagyobb kérdőjel, hogy velük hogyan tud magasabb szinten konzisztensen megbirkózni.

(Atreus)

1/8 Los Angeles Chargers
Dallas Turner
Edge, Alabama

Nagyon sok irányba elmehettem volna, mert ahogy arról beszéltünk nagyon kevés igazán tehetséges játékos van a keretben. Végül azért a védőoldalra húztam, mert a támadóoldalon Herbert és a remélhetőleg offense oldali főedző mindent kihoz majd a keretből, amit lehet. Ellenben védőoldalon kellenek olyan játékosok, akik a jövő emberei, mert jelenleg nincs ilyen (bocs Derwin). Turner szerintem a class legjobb védője, kiváló testalkatú, hajlékony és technikás játékos. Picit talán alul van értékelve, mert tavaly Will Anderson mögött megbújt, idén pedig keveset figyeltek az Alabamára.

(Patrik)

1/9 Tennessee Titans
Brock Bowers
TE, Georgia

Igazán két opció között vacilláltam, mivel az elsődleges célom, azaz a támadófal megerősítése nem volt adott, miután kiment már Alt és Fashanu. Mindenképp a támadósornál szerettem volna maradni, hogy megállapítható legyen van-e franchise potenciál Levisben. Ha megvédeni nem tudom, adok neki célpontokat. Egy szélső elkapó, aki a mélységet kinyitná előtte – hiszen ágyú karja van – nagyon illett volna (Nabers például), de top10-ben még inkább az dominál, ki mekkora tehetség. Bowers pedig a class egyik legnagyobbja. Nem egy amolyan újhullámos nagyra nőtt elkapó tight end, ő bizony szeret blokkolni, sőt kifejezetten jól is tud. All around játékos. Posztjához képest ráadásul remek atléta is és sebessége is megvan. Nem 40 yard mélyen, de a középtávoli labdákon a legjobb barátja lehet majd Levisnek.

(Balázs)

1/10 Atlanta Falcons
Laiatu Latu
Edge, UCLA

A Falcons védelme egy nagyon izgalmas irányba mozdult el a 2023-as szezonban, viszont ha valamit érhet komoly kritika, az a passzsiettetés, főleg a fal széléről érkező. A csapat két legjobb nyomásgyakorlója Onyemata és Campbell, akik rendre belülről indulnak, kívülről sem Dupree, sem Ebiketie, sem pedig Carter nem tud konstans és kiegyensúlyozott teljesítményt hozni. Ezt orvosolva jön most Latu, aki szintén kalandos és furcsa múltú 15-ös játékos a Bruinsból, de technikai képzettsége és széles pass rush repertoárja párját ritkítja. Azonnali megoldás lehet a súlytalan szélső passzsiettetés feljavítására, és ha egészséges tud maradni, ebben a rendszerben komoly várományosa lehet a DROY címnek.

(Bálint)

1/11 Green Bay Packers
Keon Coleman
WR, Florida State

Igen, tudom hogy tehetséges és fiatal ez az offense. Ellenben kell egy igazán domináns X elkapó, aki minden tekintetben elsőszámú Love számára (Watson jó kis játékos, de nem az). Coleman idén bizonyította, hogy tud ez lenni. Hihetetlen akrobatikus elkapások, fizikális test-test elleni játék, ezt adhatja. A védelem javulását inkább Joe Berry elküldésével várom, elég első kör érkezett már oda.

(Patrik)

1/12 Las Vegas Raiders
Kool-Aid McKinstry
CB, Alabama

Kevés a tehetség defense oldalon Las Vegasban, és egy olyan csoportban, ahol ott van Mahomes és Herbert, nem hanyagolhatod el a secondary fejlesztését. McKinstry egy gyors és technikailag nagyon képzett játékos, remekül tud irányt váltani, így képes az egész útvonalon ragadni az elkapóra. A labdaérzéke nem elit, de átlagon felüli, inkább leütött labdák mint interceptionök jellemzik. A visszazárkózási sebessége elsőrangú, így ha ritkán meg is verik a snap pillanatában, akkor is odaér az elkapási pontra.

(Atreus)

TRADE 1/13 Buffalo Bills (via NO) 
Rome Odunze
WR, Washington

Saints adja: 1/13
Bills adja: 1/18 + 3/99 + 4/144

A Billsnél évek óta megoldatlan kérdés a második számú elkapó posztja. Stefon Diggs nem lesz már fiatalabb, Gabe Davis pedig nem elég konzisztens. Odunze nagy kedvencem, és tartottam tőle, hogy elhappolják az orrom elől, ezért cseréltem fel érte. A csere nem volt drága, trade value chart alapján még jól is jött ki. Felépítéséhez képest rendkívül gyors játékos, és az útvonalfutás nüanszaiban is magas szintet képvisel. Ezenkívül mélységi célpontnak is használható, ösztönösen érzi, hogy honnan érkezik felé a labda. A board is jól alakult az első kör végén, maradtak még bent jó cornerbackek, akikkel lehet erősíteni a secondaryt is, így nem maradt bennem hiányérzet.

(Atreus)

1/14 Denver Broncos
Malik Nabers
WR, LSU

Bajban voltam, mert pass rushert húztam volna szívem szerint, de nem igazán tetszik a class Turner utáni része. Legalábbis nem top20-on belül. Ellenben egy blue chip vagy blue chip közeli játékos lecsúszott idáig. Nabers nem tipikus elsőszámú WR alkat, de ez a szerepkör Sutton személyében megvan a csapatnál. Jeudyról én személy szerint már lemondtam, így pedig kell playmaker ebbe a csapatba. Ez a szó pedig tökéletesen leírja Naberst. Labdával a kezében a legveszélyesebb fegyver véleményem szerint ebben a classban és egy technikás, jó útvonalfutó, aki vihet egy kis színt végre a támadóegységbe.

(Patrik)

1/15 Seattle Seahawks
Chop Robinson
Edge, Penn State

Alakul ez a seattle-i csapat. Igazából a legtöbb prémium poszton megvan a gárda, ráadásul fiatal játékosokkal. Egyedül a pass rush az a terület, ahol nem találunk igazán top tehetséget. Robinson egy picit wild card játékos. Kevésbé fizikális mint a poszt elitjei, de remek a hajlékonysága és nagyon jó a sebessége. Igazi speed rush specialista lehet karrierje elején, de hosszú távon akár egy all down szerepkörbe is belenőhet.

(Balázs)

1/16 Pittsburgh Steelers
Terrion Arnold
CB, Alabama

Nem tudtam, milyen irányba menjek a csapattal, mert az látszik, hogy az offense nem tart sehova, de az első kör derekán nem éreztem itt senkit olyan jó értéken, hogy megérne egy 16. választást. Így pedig a védelem irányába néztem, ahol szélső cornerback poszton Joey Porter Jr. mellett nincs igazi hosszútávú megoldás. Ezért hát, bár picit meglepő módon nem egykori csapattársát, Kinget vagy Wigginst, esetleg DeJeant választottam, hanem azt az Arnoldot, aki nagyot fog robbantani a Combine-on és McKinstry “árnyékában” az egyik legkiegyensúlyozottabb CB-je volt az országnak. Vele pedig hosszú időre ki lehet pipálni Porter túloldalát, ami az örökös alapját adhatja a Steelersnek, miszerint a védelem bármikor a hátán tudja vinni a csapatot – még akkor is, ha ez nem a legmodernebb elképzelés.

(Bálint)

1/17 Arizona Cardinals (via Texans)
Jer’Zhan Newton
DT, Illinois

Elfért volna sokminden erre a rosterre, de a védőfal belseje az a poszt, ahol igazán jó játékosa sincs a Cardinalsnak és a draft sem tartogat túl sok mélységet a poszton. Kivittem hát az egyetlen játékost, aki megéri az első körös picket az osztályból, ezzel adva azért Jonathan Gannonnak is, aki igen sokra tartja a belülről jövő pass rusht. Ha Kancey tavaly első körös tudott lenni 30 inch-es karhosszal (ami a valaha volt legkisebb szinte) akkor Newtonnak is van esélye. Ugyancsak egy undersized, pass rush erősségekkel rendelkező védőfalember, de neki a termet és a karhossza is jobban beleillik még az NFL edzők tűréshatárába (32 inches karhossza akkora mint Donaldé).

(Balázs)

1/18 New Orleans Saints
Jared Verse
EDGE, Florida State

Szerintem a Saintsnél nincs olyan választás, ami ne menne jó helyre, egy borzasztóan drága és öreg csapat futott ki 2023-ra New Orleansban, akiknél minden poszton elkél az erősítés. Így hát mentem BPA alapon Verse-szel, aki ha tavaly kijön, akkor szinte biztosan top10-es pick, és ez 2024-ben sincs kizárva, hiába esett itt most 18-ig. Nagyon produktív játékos, akit lehet mozgatni a formációban, kint is bent is komoly fegyvertény lesz, egy olyan játékos, aki méltó ahhoz, hogy Cam Jordan örökségét vehesse át egy teljesen újjáépülő Saintsben.

(Bálint)

1/19 Tampa Bay Buccaneers
Graham Barton
iOL, Duke

Sok mockban látni, hogy a Buccaneers rámehet egy második polcos irányítóra, amibe persze van ráció, de nem igazán tetszettek az elérhető opciók. Baker Mayfield sokkal többet mutatott mint várni lehetett tőle és bár a kiegyensúlyozottsággal sosem lehetett megvádolni, egy ilyen év után hatalmas hülyeség lenne nem visszaigazolni 2024-re. Amivel segíteni lehetne tovább ezt a projektet az egy életképesebb támadófal. Wirfs remekül megállta a helyét bal oldalon is, de az egység többi része rettentő gyengén játszott. Graham LT volt az egyetemen, de karhossza és mobilitása miatt belül fogja folytatni a pályafutását. Akár bal oldali guardba, akár centerbe is beállítható (1 évig volt is center a Duke-on).

(Balázs)

1/20 Minnesota Vikings
Michael Penix Jr.
QB, Washington

Jelenleg csak Nick Mullens és Jaren Hall rendelkezik a jövő évre szerződéssel a Vikings rosterén lévő irányítók közül. Mivel megjósolhatatlan, hogy a csapat visszaigazolja-e Cousinst (többek között az elszenvedett súlyos sérülése miatt), ezért úgy döntöttem, hogy az itt idő arra, hogy a Vikings megtalálja jövendőbeli franchise irányítóját. Ha biztosan tudnánk, hogy Quinn Ewers jelentkezik a draftra, akkor őt vittem volna, mert benne látom a legmagasabb plafont, de Penixben is megvan a potenciál. Karereje zseniális, jól kerüli a rizikós helyzeteket (kevés labdát ad el), viszont a lábmunkáján van még mit fejleszteni, hogy nyomás alatt is konzisztensen pontosan tudjon passzolni.

(Atreus)

1/21 Los Angeles Rams
J.T. Tuimoloau
Edge, Ohio State

A Rams támadósora egészen addig zseniális lesz, míg ott van McVay (és Stafford), míg a védelemben hiába dolgozik nagyot Raheem Morris, ezzel az emberanyaggal hosszútávon nem lehet komoly sikereket elérni. Fiatalok, tapasztalatlanok, de látszik, hogy kik azok, akik köré ezt a védelmet fel lehet építeni. És ugyan van egy ígéretes Byron Youngjuk, de látszik, hogy egyedül nem fogja megváltani a világot – főleg, ha nem lesz már Donald. Így hát jöjjön egy újabb Buckeyes szörnyeteg, aki fizikális stílusával, agressziójával és robbanékony elindulásával sok galibát fog okozni már a profi karrierje korai szakaszában is.

(Bálint)

1/22 Indianapolis Colts
Nate Wiggins
CB, Clemson

Nagyon tetszik a Colts építkezése, de a secondaryben lényegében nincs tehetség. Vannak jó munkásemberek, de nincs egy elsőszámú corner, aki fontos pillanatokban odaállhat az elsőszámú elkapók ellen. Wiggins egy picit kisebb termetű a kelleténél és ennél fogva a fizikális játék nem is a kenyere, ellenben gyors, atletikus, jól időzít és technikás. Ezekkel pedig sokszor kompenzálja, hogy nem a legnagyobb darab. Egy okos játékos, aki több sémába is beilleszthető, rögtön CB1 lehet itt.

(Patrik)

1/23 Jacksonville Jaguars
Cooper DeJean
DB, Iowa

Nem tudom, hogy Tre Herndonban látják-e Floridában a hosszútávú megoldást a slot védő szerepkörre, de a draft talán legegyedibb játékosa először itt szokhatna bele a profi ligába. DeJean egy remek atléta, aki ráadásul elég fizikálisan is játszik. Hosszú távon lehet belőle egy kis finomítással akár safety is, de játszhat egy mindenes defensive backet vagy amit az Iowán is, szélső cornert. Utóbbi poszton 2024-re még jól áll a Jaguars, de utolsó évébe fog lépni mind Tyson Campbell mind Darious Williams. Hosszútávon tehát igazából bárhova belenevelhető Cooper a secondarybe.

(Balázs)

1/24 Cincinnati Bengals
Brian Thomas Jr.
WR, LSU

Mérges voltam mert DeJean tökéletes lett volna Anarumo flexibilis, sokoldalú rendszerébe, pont ilyen játékosok kellenek oda. Ráadásul azt látjuk, hogy az offense még Burrow nélkül is rendben. Ellenben mivel kiment a kiszemeltem, át kellett programoznom az elképzeléseket. A következő gondolatom pedig az volt, hogy tetszetős az a támadósor, de Higgins és Boyd nélkül azért nehezebb lesz. Az eddig húzott fiatalok egész jól szállnak be amikor kell, de inkább rotációs játékosok. Thomas viszont tiszta második számú lehet.

(Patrik)

1/25 Kansas City Chiefs
Troy Franklin
WR, Oregon

Óriási bajban voltam itt, mert eredetileg a Bengals által kiválasztott Thomas volt a célkeresztemben, de az utolsó pillanatban változtatnom kellett. Az talán elcsépelt már, hogy “nincs egy normális elkapó” a Chiefsben, ami egyik oldalról nem igaz, mert Rice nagy sztár lesz, másrészt pedig védhető, mert vele nincs megmentve a haza becsülete. Franklin pedig megmutatta 2023-ban, hogy komoly mélységi célpontként kell vele számolni, aki a nagy játékok sztárjaként vált híressé nyugaton. A nagy játékok pedig hiányoznak a Chiefsben, ami egyrészt a séma, másrészt az emberanyag kritikája is, de vele 2024-ben meg lehet majd nyitni azokat a zónákat, amiket kevés sikerrel tesztelt a csapat a szezonban.

(Bálint)

1/26 Houston Texans (from Browns)
Bralen Trice
Edge, Washington

Will Anderson nagyon jól szállt be az NFL-be és a Texans védőfal sokkal jobban teljesített mint azt vártuk volna tőlük év elején. De Anderson túloldalán a jó szezont hozó Greenard és a csere Jerry Hughes szerződése is lejár. Kell tehát az utánpótlás. Trice egy fizikálisabb end, a futást jól fogja, sosem áll meg, mindig jár a lába és kezei. Imádni fogja az elhivatottságát Ryans. Mindezek mellett pedig az egyik legjobb pass rush win rate-tel bírt az egyetemi ligában.

(Balázs)

1/27 Detroit Lions
Kalen King
CB, Penn State

Ha van baj Detroitban, az mindenképp a védelemben keresendő, ahol szintén valamennyi posztra elfér az erősítés, mélyítés. Értéknél maradva lehetne passzsiettetőben gondolkodni, de itt nem éreztem jónak egyik megoldást sem, így a cornerback felé fordultam. King pedig ezen a picken nagy fogás, vele nem csak egy jó, elithez közeli CB prospectre csaphat le a csapat, de Campbell öltözőjébe ennyi nem elég, oda igazi futballista kell. King pedig ebbe a filozófiába tökéletesen illik, agresszív, erőszakos, fizikális, olyan hozzáállást hoz magával, ami tökéletesen megfelel az elvártaknak.

(Bálint)

1/28  Philadelphia Eagles
Quinyon Mitchell
CB, Toledo

Komoly gondok vannak idén a passzvédekezéssel a Sasoknál. A kezdő secondary öt tagjából négy már 30 év feletti, látványosan megkopott a sebességük, nem árt a vérfrissítés. Mitchell egy jó felépítésű és rendkívül gyors védő, aki az egész egyetemi ligában a legtöbb leütött passzal büszkélkedhet az idei évben. Akkor meg miért ilyen “későn” megy ki? Group of 5 konferenciába tartozó csapatban játszik, tehát kell neki majd egy kis idő, hogy felvegye a profi liga ritmusát, de nyers tehetség alapján első körben a helye.

(Atreus)

1/29 Miami Dolphins
Taliese Fuaga
T, Oregon State

Sok irányba indulhattam volna itt is, de talán a támadófal a legfontosabb és talán Fuaga is a legjobb elérhető játékos, vagy legalábbis egy közülük. Egy igazi bulldózer futásblokkolásban, aki kíméletlenül elpusztít mindenkit. Kicsit nyers, kellene még tanulnia, de a Dolphins támadófalában tökéletes lehet. Elég agilis, hogy a rendszer feküdjön neki és McDaniel sémái életveszélyesek lennének vele.

(Patrik)

1/30 Dallas Cowboys
Troy Fautanu
T/G, Washington

A Dallasnál megszokottan jó támadófal eléggé meggyengült az elmúlt években. Tyron Smith nem bírja már sokáig, Tyler Biadasz szabadügynök lesz és Zack Martint is elkezdte fogni a kor. Tyler Smith egyelőre beválni látszik guardban de ez is csak egy poszt. Fautanuval az a szerencsés helyzet állhat elő, hogy le tudják boxolni Smith-szel, hogy ki is legyen a long term LT a csapatban, bár Smithnek ehhez jobban megvannak a testi és atletikus képességei. Fautanu vélhetően guardban lenne igazán jó játékos. Kívülre nem, de bentre elég atletikus, karjai hosszúak, ami segítség. Pro ready képzésből jön és remek év van mögötte. A támadófalban pedig sosem lehet elég tehetséged.

(Balázs)

1/31 San Francisco 49ers
Patrick Paul
T, Houston

Volt bajom ezzel a választással is, mert bár a 49ers idei támadósora az egyik legjobb egység valaha, mégsem gondolom, hogy egy ilyen minőségű támadófallal ez egyik évről a másikra fenntartható lenne. Azt is tudjuk, hogy Shannahan rendszerében nem a támadófal a lényeg, de McKivitzre nehéz azt mondani, hogy túlzottan stabil megoldást jelentene, míg a másik oldalon Williams sem lesz fiatalabb az idő múlásával. Így a legjobb elérhető és egyelőre a radarok alatt megbúvó Paullal megyek, akinek nincs tapasztalta RT poszton, de az a reményem, hogy Chris Foersterék (49ers OL-edző) szépen, fokozatosan fogják a hatalmas termetű, óriási karokkal megáldott, fiatal houstoni reménységet a falba implementálni.

(Bálint)

1/32 Baltimore Ravens
Chris Braswell
ED, Alabama

Nagyon viszketett a kezem Adonai Mitchellért, mert Odell Beckham nem lesz már fiatalabb, de a pass rush turbózását sürgetőbb problémának éreztem (mivel Jadeveon Clowney-ra hosszú távon dőreség alapozni). Ráadásul Baltimore-ban még mindig szeretik az Alabama játékosokat. Braswell nem kimondottan robbanékony, de a sebességet nagyon jól alakítja át erővé, a pass rush technikája letisztult és egyetemi szinten fejlett. A kézhasználata átlagon feletti, cross chop mozdulata halálos. Rendkívül energikus játékos, aki mindig a labda körül mozog, hajlamos kulcsmegállításokra és labdaszerzésekre.

(Atreus)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!