Connect with us

Érdekességek

Nagyon nehéz dolga lesz Tyreek Hillnek a rekord megdöntésében

Sokáig úgy tűnt, hogy Tyreek Hill meg fogja dönteni Calvin “Megatron” Johnson elkapott yardos rekordját és akár a 2000 yard is összejöhet neki. Erre azonban egyre kevesebb az esély azután, hogy Hillnek volt egy kisebb sérülése, ami miatt ki kellett hagynia egy meccset és még kétszer limitált is volt.

Hill 1641 yarddal áll, tehát 324-re van szüksége a maradék két meccsen (162 yardos átlagra), hogy megdöntse az 1964 yardos rekordot. A 2000-hez pedig 359-re lenne szükség, tehát 174,5-ös átlagra. Ez egy nagyon komoly feladat lesz, főleg hogy két nagyon jó védelem ellen kell pályára lépnie a Ravens és a Bills személyében.

Hillnek két egymást követő meccsen mindössze egyszer jött össze ez a 324-es szám, az 5-6. fordulóban (344). Ha csak a 162 yardos átlagra koncentrálunk, akkor ezt a számot mindössze háromszor tudta átlépni az idei évben.

Szóval ha fogadnunk kéne, akkor Hillnek nem fog összejönni a rekorddöntés. De azért ne írjuk le, láttunk már ennél sokkal nagyobb csodákat is. Ráadásul a héten Jaylen Waddle sem lesz bevethető, aki elvinne előle targeteket – ellenben így a védelemnek sem kell Waddle-re figyelnie, több erőforrást allokálhatnak Hill irányába.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!