Connect with us

Hír

Nem Davis Mills, hanem Case Keenum kezdhet vasárnap a Texansban

A szenzációs újonc CJ Stroud múlt héten agyrázkódást szenvedett, és ezen a héten nem lesz bevethető. Eddig arra számítottunk, hogy a múlt héten a helyére beálló Davis Mills fog kezdeni, azonban Aaron Wilson arról számolt be, hogy nem így lesz, hanem a veterán Case Keenum lesz a Texans kezdő irányítója a Titans elleni csoportrangadón.

A Texansnál remélik, hogy a 35 éves veterán irányító a tapasztalatával képes lesz győzelemre vezetni a gárdát. Múlt héten a Jets ellen mindössze nettó 54 passzolt yardot tudott szerezni az offense, habár most az ellenfél védelmét tekintve jóval könnyebb dolguk lesz, ugyanis a Titans passzvédekezése a liga egyik legrosszabbja.

A 7-6-os mérleggel a konferencia 8. helyén álló Texans még igyekszik bejutni a rájátszásba, fontos lenne ez a győzelem ennek elérésben. Sőt, még a csoportgyőzelem is megszerezhető, hiszen a Jaguars csak egy győzelemmel áll előttük.

Keenum eddig 64 meccsen kezdett karrierje során, ezekből 29-et nyert meg. Passzolt 14.884 yardot, 78 TD-t és 48 interceptiont. Idén még nem lépett pályára, miután két évre $6,25 millióért szerződtették. Ő egyébként épp a Texansnál kezdte draftolatlanként még 2013-ban, azóta sok helyen megfordult már, része volt a Minnesota Miracle-nek is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!