Connect with us

Hír

Teddy Bridgewater a szezon végén visszavonul

Teddy Bridgewater elárulta a Detroit Free Pressnek, hogy a szezon végén befejezi a pályafutását és gimis edzőnek áll mindössze 31 évesen.

Bridgewater 2014-ben került a ligába, a Vikings választotta ki az első kör legvégén. Újoncként nem játszott jól, másodévesként viszont 11-5-ös mérleget ért el a csapattal, a Pro Bowlba is beválasztották, bár azt túlzás lenne állítani, hogy a 3231 yardja, 14 TD-je és kilenc INT-je annyira jó lett volna. A 2016-os szezont teljesen kihagyta egy nagyon komoly térdsérülés miatt, majd elveszítette a kezdő posztot Case Keenummal szemben.

Ezután aláírt a Saintshez, ahol a második szezonjában 5-0-s mérleget ért el beugróként. Ezt követően nagy lett iránta a kereslet, előbb a Panthersben, majd a Broncosban lett kezdő, de sehol sem tudott stabilan jó játékot hozni. Prémium csereként viszont volt hozzáadott értéke, tavaly a Dolphinsban, idén pedig a Lionsben töltötte be a backup QB posztot.

Amennyiben idén már nem lép pályára, úgy 65 kezdőként lejátszott meccsel és 33-32-es győzelmi mutatóval fejezi be a pályafutását.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!