Connect with us

Hír

Nick Mullens lesz a Vikings kezdő QB-ja a héten

Ha olvastunk a sorok közt, akkor nem érhetett meglepetésként, hogy a Vikings lecserélte Joshua Dobbst és a 15. fordulós Bengals elleni találkozóra Nick Mullenst nevezte meg kezdő irányítónak – ezt maga a főedző Kevin O’Connell jelentette be.

Dobbs hihetetlenül jó sztori volt, Kirk Cousins sérülése után a Cardinalstól megszerezve nulla felkészülési idővel állt be és nyert meccset a Vikingsnak. Aztán még egyet. A Bears ellen viszont négy interceptiont dobott, a Raiders ellen pedig 0 pontra volt képes. Úgyhogy a vegasiak ellen le is cserélték, beállt helyette Nick Mullens, aki eljutott mezőnygólig és megnyerte a csapatának a meccset.

Mullens már a negyedik kezdő irányítója lesz a Vikingsnak idén (Jaren Hall kezdett egyet, amikor agyrázkódás miatt kiesett és jött a megmentő Dobbs). Az előző három mind nyert már meccset (hivatalosan a Dobbs által megnyertet Hallnak könyvelik, hiszen ő kezdett), ha Mullensszel is sikerülne ez, akkor mindössze a 8. csapat lenne a Vikings az utóbbi 73 évben, amely négy irányítóval is megteszi ezt egy szezonon belül – érdekes módon az idei Brownsnak is összejött már ez.

Mullens egyébként a 49ersben kezdte pályafutását draftolatlanként, de első 13 kezdő meccsét tekintve csak Andrew Luck és Patrick Mahomes passzolt nála több yardot – ez is mutatja Kyle Shanahan zsenijét. Összesen 17 kezdő meccs van a lábában, ezeken 5-12-es mérleget tudott felmutatni 65,4 százalékos pontossággal, 5168 yarddal, 27 touchdownnal és 23 interceptionnel.

Azt még nem tudni, hogy Dobbs vagy Hall lesz a cseréje.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group