Connect with us

Hír

Rövidhírek: Fitzpatrickra kihagyás vár, Will Levis játéka kérdéses

Rövidhíreink következnek.

A Steelersnél ismét megsérült a safety Minkah Fitzpatrick és a Bengals ellen biztosan nem lesz bevethető a hétvégén. Mivel Damontae Kazee-t eltiltották, így eléggé megfogyatkozott az egység, Trenton Thompson és Miles Killebrew van még az aktív keretben (ráadásul Thompsonnak is volt egy kisebb sérülése a Colts ellen). A védelemből ráadásul Cam Heyward is hiányozhat, aki agyrázkódást szenvedett.


A Titansnél az irányító Will Levis elég komolynak tűnő sérülést szedett össze a Texans ellen a hosszabbításban, de mégsem olyan durva a helyzet a jelek szerint. A bokája rándult meg, és egyelőre nem zárták ki, hogy már a héten pályára lépjen. Ha nem tudja vállalni a játékot, akkor Ryan Tannehill, esetleg Malik Willis állhat be a helyére.


A Texans vette fel waiverről a Titanstől kivágott nose tackle Taeir Tartot. A kivágásról itt írtunk bővebben, az edzői stáb nem volt elégedett a hozzáállásával, ő pedig a fizetésével.


A Chiefs IR-re rakta az elkapó Skyy Moore-t, aki így az alapszakaszban nem lép pályára, de a rájátszás második körére visszatérhet, amennyiben felépül a térdsérüléséből.


A Patriots sérültlistára tette a tavalyi első körös guard Cole Strange-et, így őt idén már nem láthatjuk a pályán. A helyére az ötödik körös újonc Atonio Mafi állt be.


A Commanders kivágta a long snapper Camaron Cheesemant, aki két snapet is elrontott a hétvégén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group