Connect with us

Hír

Ryan Tannehill kezd, ha Will Levis nem lesz bevethető a héten

Az újonc Will Levis bokája megsérült az előző fordulóban, így nem biztos, hogy tudja vállalni a játékot a 16. fordulóban, szerdán nem is edzett. Amennyibben a legrosszabb bekövetkezik, úgy a főedző Mike Vrabel állítása szerint a szezon elején még első számú Ryan Tannehill lesz a Titans kezdő irányítója.

A Titans számára a szezon érdemi része már véget ért, nincs reális esélye a rájátszásra. A csapat így megtehetné, hogy pihenteti Levist és Malik Willist teszi a kezdőbe, akivel kis túlzással esélytelen a győzelem és így még véletlenül sem lehetne rontani a draft pozíción. Vrabel mentalitásába viszont ez nem igazán fér bele, a lehető legjobb felállást fogja kiküldeni a pályára, QB poszton pedig Levis után egyértelműen Tannehill képviseli a legmagasabb minőséget.

A 35 éves veterán az idény elején kezdő volt, de  a hatodik fordulóban megsérült, majd Levis végleg kiszorította a kezdőből. Ez idő alatt 1128 yardot passzalt két TD-vel hat INT mellett, bár annál bőven jobban játszott, mint amire a számai alapján gondolhatunk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!