Connect with us

Hír

A 49ers vissza akarta csábítani Tom Bradyt

Tavaly Brock Purdy a draft utolsó választottjaként robbant be Jimmy Garoppolo és Trey Lance sérülése után a kezdőbe, és konferencidöntőig jutott vele a 49ers, ahol ha nem sérül meg, akár a Super Bowl is meglehetett volna. Ez végül nem így alakult, de úgy tűnt maximális a bizalom az irányába a csapat részéről. Most azonban kiderült, hogy azért mégsem teljesen ez volt a helyzet. Ugyanis a csapat megpróbálta visszacsábítani Tom Bradyt a 2023-as szezonra.

Ezt maga Brock Purdy mondta el az ESPN-nek, tehát nem is hátsó insider információkról, pletykáról van szó. A holtszezon elején Shanahan leült Purdyvel és elmondta neki, hogy ő lesz a kezdő, hacsak nem tudják rávenni Bradyt, hogy még egy évre térjen vissza és játsszon gyerekkori kedvenc csapatában.

“Emlékszem, hogy azt mondta, hogy ha meg tudjuk szerezni Tom Bradyt, akkor megpróbáljuk. Úgy voltam vele, hogy oké, ő a GOAT, megértem, de legmélyen azt gondoltam, hogy most mutattam meg, hogy milyen jól tudok ebben a rendszerben játszani és egy meccsre voltam a Super Bowltól.”

Brady végül másodjára már nem gondolta meg magát és nem tért vissza a nyugdíjból. Pedig 2020-ban szeretett volna a 49ersben játszani, de akkor Shanahanék mondtak nemet. Most meg fordítva.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!