Connect with us

Hír

A Bengals előléptetné a QB-edzőjét, de versenytársai akadtak

A Bengals sikeresen kinevelte Brian Callahant, akit a Titans nevezett ki főedzőnek. Így viszont Cincinnatiben megüresedett a támadókoordinátori poszt, amire lenne is jó jelöltjük házon belül a QB-edző Dan Pitcher személyében, azonban a Bengalsnak több versenytársa is akadt a szolgálataira.

Pitchert sokra tartják a ligában és nagy potenciált látnak benne, amit mi sem mutat jobban, mint hogy a Bengals nem tudja csak úgy előléptetni, meg kell küzdenie több másik csapattal is. A szakember ugyanis állásinterjúra megy a Patriotshoz, a Raidershez és a Saintshez is a következő napokban – írja Ian Rapoport.

Azt gondolhatnánk, hogy Joe Burrow mellett lehet a legjobb helye, azonban van egy nagy hátránya a Bengalsnak a többi csapathoz képest: Cincinnatiben ugyanis nem hívhatna játékokat, hiszen ezt a főedző Zac Taylor teszi. Így mindhárom másik hely előrelépés lenne nem hogy a mostani, hanem a Bengals által ajánlott új pozícióhoz képest is.

Érdekesség egyébként, hogy Callahan elvesztésével az NFL mind a 32 csapata lecserélte a támadókoordinátorát a 2022-es holtszezon kezdete óta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!