Connect with us

Hír

A Commandersnél már közel annak a GM-kinevezéshez

A Commanders nem lacafacázik és a futballügyekért felelős vezérét (ez gyakorlatilag general manager, de kicsit más konstrukciót alkalmaznak az új tulajok) hamarosan meg is fogja találni. A fővárosban főedzőt is keresnek, de előbb a felettesét akarják megtalálni, és közel is kerültek ehhez, ugyanis két főre szűkítették a listájukat, akiket már második interjúra is hívtak.

A két személy pedig Adam Peters és Ian Cunningham – előbbi a 49ersnél, utóbbi a Bearsnél tölt be segéd GM pozíciót. Mindketten elismert szakemberek, mindketten “futball-emberek”, tehát nem a pénzügyekhez és analitikához értenek elsősorban, hanem a tehetségek felkutatásához. Mindketten voltak már korábbi években is interjúkon és idén is több helyre hívták őket, várható volt mindkettejüknél, hogy hamarosan kapnak valahol GM-pozíciót – egyikük idén biztosan megkapja ezt az előléptetést.

A Commanders már több interjúkérést kiküldött a főedzői posztjára is, ami a GM-kinevezés után szintén felforrósodhat. Azt már tudjuk, hogy Bill Belichick nem érdekli őket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!