Connect with us

Hír

A fogadóirodák szerint a 49ers a Super Bowl esélyese

A Chiefs és a 49ers jutott be a Super Bowl LVIII-be, amit Las Vegasban rendeznek majd. Arról lehet, hogy megoszlik az emberek véleménye, hogy ki számít esélyesnek, azonban azt már tudjuk, hogy a fogadóirodák szerint a 49ers számít favoritnak a nagydöntő előtt.

A 49ers 2,5 pontos favoritként nyitott, habár a legtöbb helyen ez hamar lement 1,5 pontig is, hiszen vélhetően sokan fogadtak a Chiefsre a nyitóline kihirdetése után. Pontokat tekintve 47,5-re lőtte be Vegas a határvonalat, szóval ezek szerint nagyjából egy 25-23-as San Francisco győzelmet prognosztizálnak.

A Chiefs a Bills és a Ravens ellen is underdognak számított, azonban mindkétszer sikerült esélytelenebbként diadalmaskodniuk Mahomeséknak. Az irányítónak egyébként is elég jól megy ez, hiszen 13 underdogként megvívott meccséből 10-et megnyert, ami egészen hihetetlen mutató. Ugyanakkor a 49ers mindkét idei playoff-meccsén nagy favorit volt, de a spreadet egyiken sem tudta hozni.

Négy éve egyébként pont ez a két csapat vívta a nagydöntőt, akkor a Chiefs 1,5 pontos favorit volt és végül 31-20-ra diadalmaskodott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!