Connect with us

Hír

Dan Campbell: Talán ez volt az egyetlen esélyünk a Super Bowlra

A Lions drámai módon kapott ki a 49erstől az NFC-döntőben, de ennek ellenére elégedett lehet mindenki, hisz így is történelmi szezont produkált a csapat. Ráadásul minden adott ahhoz, hogy a Detroit a következő években meghatározó erő legyen az NFC-ben, ugyanakkor arra semmi garancia nincs, hogy még egyszer eljut a Super Bowl kapujába a Lions, és ezt Dan Campbell is tudja.

“Az öltözőben elmondtam a srácoknak, hogy talán ez volt az egyetlen esélyünk a Super Bowlra. Hogy én ebben hiszek-e? Nem. Ugyanakkor tudom, hogy milyen nehéz idáig eljutni és azzal is tisztában vagyok, hogy jövőre kétszer ilyen nehéz lesz. Ez a valóság. Ha nem leszünk ugyanolyan éhesek a sikerre, ha nem teszünk bele mindent is a munkába, akkor többet nem jutunk idáig”

– mondta a főedző a mérkőzés után.

És igaza van. A Lions idén az egyik legegészségesebb csapat volt a ligában könnyű sorsolással, szenvedő, identitásukat kereső csoportellenfelekkel és egy kifejezetten szerencsés alakuló rájátszás menetrenddel. 2024-re drasztikusan megváltozhatnak az erőviszonyok, bezavarhat a sérülésbogár, Jared Goff formája sem biztos, hogy fenntartható (és lassan még meg is kell fizezni), ráadásul jó eséllyel távozik az elit OC Ben Johnson, aki szinte biztos, hogy visz magával pár nagyon fontos és nehezen pótolható pozíciós edzőt. Az biztos, hogy könnyebb nem lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!