Connect with us

Érdekességek

A fogadóirodák szerint a 49ers-Packers lesz a legsimább, a Bills-Chiefs a legszorosabb

Jön a divíziós kör a rájátszásban, amit sokan úgy aposztrofálnak, mint a legjobb futball-hétvége. Négy meccs az NFL legjobb 8 csapatával. A fogadóirodák pedig mind a négy találkozón hazai sikert várnak.

A legnagyobb favoritnak a 49ers számít, amely 9,5 pontos esélyes a Packers ellen, amely ugyebár a történelem első 7. kiemelt továbbjutója. Tegyük hozzá, hogy a Packers a wild card körben is 7 pontos underdog volt, szóval ne írjuk le őket.

A másik első kiemelt Ravens is hasonlóan magas, 8,5 pontos favorit a Texans ellen, miután egyébként az alapszakaszban 25-9-re verték meg Stroudékat. A Packershöz hasonlóan a Houston is underdogként nyert a wild card hétvégén.

A Lions története első hazai duplázását hozza össze a rájátszásban, és ha hozza a papírformát, akkor a történelme során most másodjára játszhat konferenciadöntőt (és 1991 óta először). A Detroit hazai pályán 6,5 pontos favoritnak számít az ellen a Buccaneers ellen, ami a Packershöz és a Texanshoz hasonlóan underdogként nyert a wild card körben. A Lions egyébként 20-6-ra győzött a két csapat egymás elleni meccsén az alapszakaszban.

A legszorosabb meccs a fogadóirodák szerint a Bills-Chiefs lesz, ahol a Buffalo 2,5 pontos favorit hazai pályán. A két csapat 14. heti egymás elleni meccsén hárommal nyertek Josh Allenék az Arrowheadben (az volt a híres Kadarius Toney offside meccs).

Az egyébként nem meglepő, hogy mindenhol a hazai csapat a favorit, ugyanis az utóbbi 10 évben egyedül a 2017-es Eagles volt hazai pályán underdog a divisional fordulóban, amikor Nick Folesszal kellett kiállniuk a Falcons ellen – annak ugyebár Super Bowl győzelem lett a vége.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group