Connect with us

Érdekességek

A Steelersnek jó ideje nem megy a rájátszásban

A Steelers hétfő éjjel kikapott a Billstől, ez pedig azt is jelentette, hogy zsinórban az ötödik vereségét szenvedte el a pittsburghi alakulat a rájátszásban. Ez a második leghosszabb aktív nyeretlen sorozat (a Dolphins vezet hattal) és 23 olyan csapat van az NFL-ben, amelynek frissebb emlékei vannak egy playoff-győzelemről. Ha egész konkrétak akarunk lenni, akkor 2556 napja nem nyert a rájátszásban a Steelers.

Ráadásul nagyon simák is voltak ezek a vereségek. Az első félidők végére átlag 15 pont hátrányban voltak, amik a meccs végére átlag 13,6 pontra csökkentek, de ez még mindig nagyon sok. És a Steelers lett az első csapat, amely zsinórban öt playoff-meccsen legalább 31 pontot engedett az ellenfeleknek.

A Bills előtt egyébként a Chiefs (2021), a Browns (2020), a Jaguars (2017) verte őket a wild card körben, előtte 2016-ban a konferenciadöntőig még eljutottak, ott a Patriots állította meg őket. Utoljára tehát 2016-ban a Chiefs elleni divíziós körben tudtak meccset nyerni 7 évvel ezelőtt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!