Connect with us

Hír

A Jaguars kirúgta a védőkoordinátorát

Valaminek változnia kellett a Jaguarsnál a 8-3 utáni összeomlást és a rájátszásról való lemaradt követően. Ez a változás pedig a védőoldalon következett be, ugyanis kirúgták a védőkoordinátor Mike Caldwellt – írja minden releváns forrás.

Caldwell az utóbbi két évet töltötte a pozícióban, előtte az Eagles, a Cardinals, a Jets és a Buccaneers LB-edzője volt. A Jaguarsnál elég sokat invesztáltak a védelembe a piacon és a drafton is magas körökben, azonban nem sikerült belőlük egy igazán jó egységet összehozni. Ez részben annak is betudható, hogy nem váltak be az adott játékosok, de Caldwell sem végzett jó munkát, aminek a megkoronázása volt a Titans elleni teljesítmény, ahol a védők úgy viselkedtek, mintha sosem láttak volna még Derrick Henry-futást, szerelni meg aztán végképp nem akarták és nem is tudták a Királyt.

A védelem egyébként DVOA mutató alapján a 10. helyen zárt az egész évet tekintve, és EPA/play vagy sikerességi ráta mutatóban is 12-13. volt, de a vereségi széria alatt már a top20-ba sem fért bele.

Egyébként nem csak a védelemmel voltak problémák idén, sőt talán az offense volt feltűnőbb, amely DVOA alapján csak a 18. lett a teljes évet vizsgálva. Doug Pederson főedző viszont dicsérte a támadókoordinátor Press Taylort, aki talán rosszabb munkát végzett Caldwellnél is. Mindenesetre egyelőre utóbbi lett beállítva bűnbaknak, meglátjuk jövőre merre indul el az egység és az egész csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!