Connect with us

Hír

Távozik a Giants veterán védőkoordinátora

A Giantsnél nagy változások lesznek edzői fronton. A legnagyobb, hogy lemondott posztjáról a veterán védőkoordinátor Don “Wink” Martindale – írja minden releváns forrás.

Annyiban nem meglepő a dolog, hogy a szezon során is lehetett olyan pletykákat hallani, hogy nem jönnek ki jól a főedző Brian Dabollal, azonban ezeket igyekeztek elhessegetni és kiálltak egymás mellett a médiában. Még a szezon végi sajtótájékoztatón is arról volt szó, hogy jóban vannak és Daboll azt mondta, hogy várakozásai szerint maradni fog Martindale. Láthatóan mégis voltak problémák.

Martindale az utóbbi két évet töltötte a Giantsnél, előtte a Ravensnél volt évekig védőkoordinátor, és 2004 óta tölt be NFL-csapatoknál különböző posztokat, főleg LB-edző volt. Blitzekre alapozó agresszív sémája a védők számára egyszerű, az ellenfeleknek viszont kellemetlen, ezért is lesz még helye a ligában, habár elit egységet ilyen felfogással manapság már nem igazán lehet összehozni.

Emellett menesztések is voltak a Giantsnél, kirúgták a special team koordinátort, a támadófal-edzőt, az OLB-k edzőjét is, illetve a running backeket edző Jeff Nixon a Syracuse egyetemre ment támadókoordinátornak.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x