Connect with us

Hír

A liga egyik legjobban fizetett irányítója lehet Jordan Love

A tavalyi holtszezonban még senki sem tudta, mi lehet Jordan Love-ból. Az ötödik éves opció és egy hosszútávú megoldás helyett így a Packers két évre állapodott meg egy egész olcsó szerződésben a korábbi első körössel, aki viszont annyira jól teljesített első kezdő évében, hogy Adam Schefter információi szerint idén új szerződést kaphat, amivel a liga egyik legjobban fizetett irányítója lehet.

Technikailag Love-val nem lehet hosszabbítani májusig, ugyanis egy évnek el kell telnie két szerződéshosszabbítás közt, de utána le akarják kötni hosszú távra, hogy biztosan ne hagyja el Green Bayt. A 25 éves irányító a szezon második felében minden fontos statisztikai mutatót vizsgálva a top5-ben végzett, élmény volt nézni vele a támadósort. Persze ez még kicsi mintának számít, hogy teljesen biztosat mondhassunk róla, de az egyértelmű, hogy nagyon jól nézett ki és abszolút pozitívak a kilátásai.

A Packersnek nem feltétlen érdemes várnia, hiszen még egy ilyen szezonnal sokkal-sokkal többe kerülne, ráadásul a fizetési sapkában is jól járna a franchise egy hosszabbítással, hiszen a szerződés elején le lehet még osztani a terheket, és ebbe beletartozna a jövő évi élő kontraktusa is, ami lejjebb vinné az egész átlagot. Persze hogy ez az átlag pontosan mit jelent, az jó kérdés. Azért az a kicsi minta miatt meglepő lenne, ha a Joe Burrow, Lamar Jackson, Justin Herbert féle évi 50+ milliót verdesné a szerződés, de 40-45 millió alatt meg Love részéről nem lenne sok értelme semmit aláírni (viszonyításképp Daniel Jones 40 milliót keres, Kyler Murray és Deshaun Watson 46 milliót).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!