Connect with us

Hír

McDaniels követheti Belichicket Atlantába

Ugyan egyáltalán nem biztos, de könnyen elképzelhető, hogy Bill Belichick lesz az Atlanta Falcons következő főedzője. Már két interjúja is volt a csapattal és láthatóan nagyon is érdeklődnek iránta, ez az érdeklődés pedig kölcsönösnek tűnik, hiszen különben nem ült volna le velük interjúzni a valaha volt legsikeresebb főedző. Ezzel kapcsolatban Ian Rapoport számolt be arról, hogy jó eséllyel Josh McDaniels követi majd Belichicket Atlantába, vagy igazából bárhová, ahol kinevezik majd.

Azzal kapcsolatban sok kritika érhette Belichicket a Patriotsnál is az utóbbi években, hogy nem hajlandó a saját kis körén kívül gondolkodni az edzői stábja kapcsán, és úgy tűnik akkor ez továbbra is így marad. Ez valószínűleg nem túl biztató jel a következő csapatának szurkolói számára, hiszen akár azt is elképzelhetjük, hogy Matt Patricia is ott lesz a stábban valamilyen kapacitásban (róla épp olyan hír érkezett, hogy távozik az Eaglestől).

Ide kapcsolódik az az érdekes kérdés is, mi lesz Belichick fiaival, akik jelenleg szerződés alatt állnak New Englandben és szívesen is látják őket a stábban a hivatalos kommunikáció szerint. Azonban könnyen lehet, hogy apjukkal tartanak valahová.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Balázs Molnár
Balázs Molnár
2024-01-22 08:00

Nem tudom miért ördögtől való dolog, hogy egy jó támadó kordinátor, aki mint HC bukik, nem mehetne vissza ahhoz a főedzőhőz akivel viszont jó párost alkotnak. BB is jobban jár egy olyan káderrel akit ismer, főleg egy új helyen. Többihez meg akkor kb Bradyt is be lehetne írni, hiszen irányító sincs. Nagyon rég olvaslak titeket, de mostanában nem értem, miért kell sok cikkbe olyat beleszőni ami inkább csak spekuláció, mint sem valós infok alapján van.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2024-01-22 18:34

Hát ha Patriciát is viszi, akkor nem tudok másra gondolni, csak hogy valami nagyon sötét titkot tud az öregről, amivel zsarolja :)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x