Connect with us

Hír

McDaniels követheti Belichicket Atlantába

Ugyan egyáltalán nem biztos, de könnyen elképzelhető, hogy Bill Belichick lesz az Atlanta Falcons következő főedzője. Már két interjúja is volt a csapattal és láthatóan nagyon is érdeklődnek iránta, ez az érdeklődés pedig kölcsönösnek tűnik, hiszen különben nem ült volna le velük interjúzni a valaha volt legsikeresebb főedző. Ezzel kapcsolatban Ian Rapoport számolt be arról, hogy jó eséllyel Josh McDaniels követi majd Belichicket Atlantába, vagy igazából bárhová, ahol kinevezik majd.

Azzal kapcsolatban sok kritika érhette Belichicket a Patriotsnál is az utóbbi években, hogy nem hajlandó a saját kis körén kívül gondolkodni az edzői stábja kapcsán, és úgy tűnik akkor ez továbbra is így marad. Ez valószínűleg nem túl biztató jel a következő csapatának szurkolói számára, hiszen akár azt is elképzelhetjük, hogy Matt Patricia is ott lesz a stábban valamilyen kapacitásban (róla épp olyan hír érkezett, hogy távozik az Eaglestől).

Ide kapcsolódik az az érdekes kérdés is, mi lesz Belichick fiaival, akik jelenleg szerződés alatt állnak New Englandben és szívesen is látják őket a stábban a hivatalos kommunikáció szerint. Azonban könnyen lehet, hogy apjukkal tartanak valahová.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!