Connect with us

Hír

A Ravensnél még nem döntöttek, hogy játszanak-e a kezdők

A 49ers mellett a Ravens is bebiztosította az első kiemelést, így tét nélküli lesz a Steelers elleni csoportrangadó – legalábbis nekik, a Pittsburghnek küzdenie kell a rájátszásért. John Harbaugh még nem döntött arról, hogy az MVP-favorit Lamar Jackson és a többi kulcsjátékos beöltözik-e majd a szombati mérkőzésre.

Harbaugh elmondta azt is a nyilvános sajtótájékoztatóján, hogy átbeszélik a dolgokat és a következő 24-48 órán belül döntést hoznak majd, amit nem fognak eltitkolni.

Trükkös kérdés ez a pihentetés dolog, hiszen az egy hét kimenő mindenképp jót tenne a játékosoknak, de a két hét szünetről már megoszlanak a vélemények, akár rozsdásodáshoz is vezethet a dolog és ha egy playoff-meccsen lassan kezdenek, az akár végzetes is lehet.

2019-ben hasonló helyzetben volt a Ravens, az utolsó fordulóra akkor is bebiztosították már az első kiemelést. Érdekes módon akkor is a Steelers volt az ellenfél, amit még cserékkel is sikerült legyőzni. Utána viszont kikaptak a divíziós körben a Titanstől a két hét pihenőt követően. Nem feltétlen van ok-okozati viszony a kettő között, de könnyen lehet, hogy ez befolyásolja majd Harbaugh-ék gondolkodását.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group