Connect with us

Hír

A Texans felkapott támadókoordinátora is marad a helyén

Nem Ben Johnson az egyetlen felkapott főedző-jelölt, aki végül marad a csapatánál. A Texansnál kiváló munkát végző Bobby Slowik sem vállal végül idén főedzői állást, hanem inkább marad Houstonban egy komolyabb fizetésemeléssel – számolt be Albert Breer.

Slowik a 49ersből érkezett Kyle Shanahan alól és egyelőre csak egyéves playcaller tapasztalata van, így nála érthetőbb és indokoltabb a maradás, mint Johnsonnál volt. Persze nála az is nagyobb kérdés, hogy végül kapott-e volna tényleges kinevezést a Seahawksnál vagy a Commandersnél – mindkét helyen volt egyébként interjún több már korábban betöltött helyen kívül is.

Mindenesetre a Texansnál örülhetnek, hogy marad, hiszen kiváló munkát végzett, CJ Stroud újoncként berobbant a kezei alatt és nagyon jól működött kettejük házassága, ami csoportgyőzelmet és egy wild card sikert is jelentett.

Szintén marad a csapatnál, szintén egy komolyabb fizetésemeléssel a QB-edző Jerrod Johnson, aki interjúzott támadókoordinátori posztokra különböző helyeken, azonban ezt az évet végül ő is Houstonban tölti még.

Mind Johnson, mint Slowik várhatóan jelölt lesz a jövő évi ciklusban is előléptetésre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!