Connect with us

Hír

Arthur Smith a Steelers új támadókoordinátora

A Pittsburgh Steelers megtalálta új támadókoordinátorát, aki nem más, mint a Falcons főedzői posztjáról menesztett Arthur Smith – számolt be Tom Pelissero. Smith három évet töltött Atlantában, 21-30-as mérleget ért el főedzőként és egyben a támadósor playcallereként.

Mike Tomlin a Matt Canada-éra után tapasztalt embert szeretett volna a posztra, amit mindenképp kipipált ezzel a lépéssel, hiszen Smith a Falcons előtt Tennesseeben is két éven át ő hívta az offense játékait. Eléggé felemás az eddigi munkássága, hiszen a Titansnél elég jól dolgozott, a Falconsban a második éve is jóra sikerült, ellenben a másik kettő elég gyengére, a tavalyi szezon pedig még élénken élhet a fejünkben, ahol elég rosszul nézett ki a támadósor.

A helyzet egyébként egész hasonló Pittsburghben, mint volt Atlantában, hiszen van egy elég jó skill sor, egy átlagnál jobbnak mondható támadófal, ellenben nagyon gyenge irányítójáték. Jelenleg Kenny Pickett számít kezdőnek, illetve Mason Rudolphot visszaigazolhatják, hogy versenyezzenek (legutóbb Rudolph jött ki ebből győztesen), de könnyen lehet, hogy más irányba fordulnak a holtszezonban.

Egyébként filozófia szinten érthető a választás, hiszen a sok futás, a védelem lefárasztása, a play action játék és abból való nagyobb játékok olyan steelersös dolog. Picketthez mondjuk egyáltalán nem illik a stílusa az under center play action játékokkal, de nem is biztos, hogy ő lesz majd a kezdő végül (helló Justin Fields?).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!