Connect with us

Hír

BREAKING: Nagytakarítás a Commandersnél

Ahogy várni lehetett, a Washington Commanders kirúgta a főedző Ron Riverát és a general manager Martin Mayhew-t is, számol be Adam Schefter és Tom Pelissero.

A fővárosiakat nyáron vette meg Josh Harris, és várható volt, hogy hamarosan a saját embereit akarja kinevezni a legfontosabb posztokra. Egy idényt kaptak Riveráék, de csak az 1/2-es pickig tudták kormányozni a gárdát, ami mondjuk hosszú távon nagyon is jó lehet, hiszen találhatnak egy franchise irányítót Caleb Williams vagy Drake Maye személyében. Ennek babérjait viszont már nem ők fogják learatni.

Rivera négy év alatt 26-49-1-es mérleget tudott összehozni, a Washingtonban töltött ideje alatt kétszer változott a csapat neve és nyolc kezdő irányítót emésztett fel.

Az új GM és HC keresésére Harris felvette az ex-Golden State Warriors general manager Bob Myerst és az ex-Vikings general manager Rick Spielmant tanácsadónak.

Így jelenleg öt főedzői poszt üres: Chargers, Commanders, Falcons, Panthers, Raiders. Illetve három general manageri poszt is betöltésre vár: Chargers, Panthers, Raiders.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!