Connect with us

Hír

BREAKING: A Panthersnél is repül a general manager!

A Panthersnek nem csak új főedzője, de új general managere is lesz, ugyanis David Tepper Frank Reich után kirúgta a GM Scott Fitterert is – számol be Tom Pelissero. Így tehát a Chargers és a Commanders után Carolinában is teljes nagytakarítás van.

A Panthers tavaly felcserélt az 1/1-es pickre és kivitte Bryce Youngot, azonban az első szezonja teljes bukta lett, most önerőből érték el az 1/1-es helyet, amit viszont nem tudnak felhasználni, hiszen ezt is küldték a Bearsnek a tavalyi csere keretében. Ez, Young borzasztóan gyenge játékával együtt pedig a fejek hullását eredményezte.

Vélhetően az új GM-HC párosnak Younggal kell továbbmennie, az ő fellendítésére lesznek kinevezve, ami limitálhatja is a jelentkezők körét. Az biztos, hogy köré kell új offense-t varázsolni jó fegyverekkel és támadófallal, ez lesz az elsődleges feladat.

Főedzőnek Ben Johnsont, a Lions támadókoordinátorát szeretné állítólag Tepper elhozni, meglátjuk a tavalyi után most sikerül-e.

Így jelenleg öt főedzői poszt üres: Chargers, Commanders, Falcons, Panthers, Raiders. Illetve három general manageri poszt is betöltésre vár: Chargers, Panthers, Raiders.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!