Connect with us

Hír

CeeDee Lamb céljai: Super Bowl, aztán legmagasabb WR-fizetés

A Cowboys elkapója, CeeDee Lamb a liga legjobbjai közt van idén, hiszen jelenleg neki van a legtöbb scrimmage yardja a WR-ek között. Még Tyreek Hillt is megelőzi, hiszen ugyan le van maradva tőle elkapott yardokat tekintve, de a futottakkal ezt kompenzálja. A levegőben 1651, a földön 106 yardot termelt idén és összesen 12 touchdown került a neve mellé. Nem meglepő módon szeretne a liga legjobban fizetett elkapója lenni, de előtte azért még a Super Bowl a legfontosabb cél – nyilatkozta a Dallas Morning Newsnak.

A Cowboysnak nem kötelező még hosszabbítani Lambbel, a negyedéves elkapónak még egy év hátravan a szerződéséből, meg utána a franchise taget is lehet használni, szóval Jerry Joneséknak nem kell sietniük, de pénzügyileg jobban járnak, ha mielőbb tető alá hozzák a szerződést, így egy jobb átlagot tudnak kiharcolni hosszabb távra. Plusz ha Lamb így folytatja, akkor csak nőni és nőni fog az értéke a következő években.

Ha Lamb a legjobban fizetett szeretne lenni, akkor az $30 milliót jelent évente, ugyanis ennyit visz haza Tyreek Hill (habár ez kicsit fals szám a szerződés utolsó évébe rakott 45 milliós tétel miatt). A nagyobb probléma az Dallasban, hogy Dak Prescottnak és Micah Parsonsnak is új szerződést kellene adni, ami még ennél is drágább lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!