Connect with us

Hír

TJ Watt a valaha volt első háromszoros sack-király lehet

A sackeket hivatalosan 1982 óta vezetik az NFL-ben. Azóta sok játékos volt képes arra, hogy kétszer is a legjobb legyen ebben a kategóriában (legutóbb JJ Watt, előtte Jared Allen, DeMarcus Ware, Michael Strachan, Kevin Greene, Reggie White és Mark Gastineau), azonban háromszoros sack-királyt még nem látott a föld. Ez viszont hétfőre lehet megváltozik.

TJ Watt 2020-ban és 2021-ben is vezette a ligát sackekben, most pedig holtversenyben első 17-tel. Ha a vasárnapi meccsek után is az első helyen fog állni, akkor ő lesz az első hivatalos háromszoros sack-király.

Jelenleg Trey Hendricksonnak is 17 sackje van, illetve csak fél zsákolással van lemaradva Josh Allen, illetve eggyel Khalil Mack. Ők mind vasárnap játszanak, míg TJ Watt már szombaton pályára lép, így a Steelers sztárjának előre kell magalapoznia a vezetését. Mondjuk szerencsés helyzetben van olyan tekintetben, hogy a Ravensnél pihentetik a kezdőket, így egy gyengébb támadófal és egy a labdát sokáig tartogató Tyler Huntley ellen biztosíthatja be az elsőségét.

Nem hivatalosan egyébként a PFR a korábbi évekre is vezeti ezt a statot, szerintük Deacon Jones öt évben is vezette a ligát sackekben, szóval ő a nem hivatalos csúcstartó.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!