Connect with us

Hír

Derrick Henry elbúcsúzott a Titans szurkolóktól

Derrick Henry a Titans történetének legjobb futója, akinek akár a Hall of Fame-re is jó esélye lehet a visszavonulása után. Most azonban úgy tűnik, hogy a felek útjai elválnak egymástól, legalábbis erre utal, hogy King Henry a Jaguars legyőzése után elbúcsúzott a szurkolóktól:

“Titans szurkolók! Csak meg szeretném nektek köszönni életem legszebb nyolc évét! Voltak jó és rossz pillanatok a pályán, de ti mindig itt voltatok. Imádlak titeket. Mindent köszönök nektek! Titan up, baby!”

Henry a Titans második köröse volt még 2016-ban. Első két évében csak limitáltan kapott lehetőséget, 2018 és 2023 között viszont ötször lépte át az 1000 yardos határt (amikor nem, akkor nyolc meccsen 937 yardot jegyzett) és összesen 80 TD-t tett be a közösbe. Szezononként 1378 yardot átlagolt, kétszer vezette a ligát futott TD-kben és yardokban, 2020-ban pedig a 2000 yardos határt is átlépte, amivel kiérdemelte az év támadója díjat.

A futó januárban lett 30 éves, de az idei játékát látva pár jó év még lehet a tankjában. Eddigi karrierje alatt 4,7 yardos átlaggal 9502 yardot és 90 TD-t gyűjtött a földön, 155 elkapásból 1458 yard és három TD került a neve mellé, valamint van négy passzolt hatpontosa is!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!