Connect with us

Hír

Trevor Lawrence ott lesz a Jaguars kezdőjében

Sokáig kellett várni, de kiderült, hogy Trevor Lawrence tudja vállalni a játékot és ott lesz lesz a Jaguars aktív keretében a sorsdöntő Titans elleni mérkőzésen. Az elkapó Christian Kirk viszont nem tudja vállalni a játékot.

Amennyiben a Jaguars legyőzi a csoportriválist, akkor megnyeri a csoportját és negyedik kiemeltként fogadhatja a Brownst a wild card körben. Azonban ha kikapnak, akkor a Steelers győzelme miatt már biztosan véget ér számukra a 2023-as idény (vereség esetén a Steelers és a Broncos veresége kellett volna a hetedik kiemeléshez).

A korábbi 1/1-es játékos idén is remekül teljesített, még ha ez a számain nem is feltétlenül látszik meg. 3737 passzolt yard mellett 19 TD és 12 INT került a neve mellé 15 meccsen, de a 6,1 százalékos extra dobás aránya például a harmadik legjobb az egész ligában.


Nem volt ilyen szerencséje a Saints futó Alvin Kamarának, aki kénytelen kihagyni a szezonzárót. A korábbi első körös Mac Jones sem fért be az aktív keretbe a Patriotsnál, de Taylor Heinicke sem tudja vállalni a játékot, így ismét Desmond Ridder kezd majd a Falconsban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!