Connect with us

Érdekességek

Erre biztosan nem lesz büszke Lamar Jackson és Dak Prescott

Lamar Jackson jó eséllyel karrierje során másodszor is megkapja a legjobb játékosnak járó MVP-címet, míg Dak Prescottot beválasztották a 2023-as All-Pro csapatba. Hiába azonban a jó egyéni teljesítmény, a rájátszásban mindkét QB történelmi mélységekben van.

Prescott és a Cowboys idén (is) Super Bowl vagy bust mentalitással vágtak neki a rájátszásnak, hogy aztán már a Wild Card körben nagyon simán elverje őket a Packers. A Ravens első kiemeltként kezdte meg a PO-t, és bár az újonc irányítóval és főedzővel kiálló Texanst sikerült legyőzni, de a Chiefs magabiztosan verte el Lamar Jacksonékat Baltimore-ban. A vereségnek köszönhetően mindkét irányító elmondhatja magáról, hogy minden idők öt legrosszabb rájátszás mérlegével büszkélkedhetnek (minimum öt kezdő meccsel).

A legrosszabb mutatója Alex Smithnek, Billy Kilmernek és Prescottnak van holtversenyben (2-5), mindössze a mérkőzéseik 28,6 százalékát nyerték meg. A negyedik legrosszabb győzelmi aránnyal Warren Moon rendelkezik (3-7, 30 százalék), míg Lamar Jackson többedmagával holtversenyben az ötödik 2-4-es mutatóval (33 százalék). Van még hová fejlődniük.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!