Connect with us

Hír

Hétfőn eldőlhet Bill Belichick sorsa

A Patriotsot nagyon közelről ismerő Mike Reiss arról számolt be az ESPN-en, hogy hétfőn fog találkozni Robert Kraft és Bill Belichick, ahol eldőlhet a főedző sorsa.

Kraft nagyon csalódott azzal kapcsolatban, ahogy a szezon alakult, ami persze nem meglepő. Így válaszokat akar, hogy hogyan fajult idáig a dolog, miért lett ennyire rossz évük. Belichicknek el kell majd mondani, hogy miért jutottak el idáig és azt is, hogy mi a víziója, hogyan fognak ebből kilábalni.

Végső döntés még nincs, és Reiss azt is hozzátette, hogy az sem biztos, hogy Belichick egyébként maradni akar. Azonban azt sem zárta ki, hogy elfogadna maga mellé egy kvázi general managert, aki segítené a munkáját. Ehhez persze előbb be kellene ismernie, hogy ilyen téren vannak hiányosságai.

Mindeközben Doug Kyed írt egy tényfeltáró cikket a Boston Heraldra, hogy mi is történt az utóbbi időben. Volt itt szó arról, hogy Belichick meg akarta tartani Matt Patriciát támadókoordinátorként, a menesztése felsőbb utasításra jött. Illetve azt sem engedte meg Bill O’Briennek, hogy saját stábot hozzon maga mellé a támadósor vezetésére, ezért teljesen működésképtelen lett a közös munka, O’Brien több alkalommal kiakadt a WR- és OL-edzőkre is.

A Patriots ebben az évezredben a legrosszabb szezonját hozta össze és Robert Kraft tulajdonlása alatt először szenvedett el legalább 12 vereséget egy idény alatt. Így nem lenne meglepő, hogy megválna Belichicktől. Vélhetően nem kirúgás, hanem trade formájában valósulhatna meg ez egyébként, az insiderek szerint lesz érdeklődő a valaha volt legsikeresebb főedző szolgálataira.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!