Connect with us

Hír

Hétfőn eldőlhet Bill Belichick sorsa

A Patriotsot nagyon közelről ismerő Mike Reiss arról számolt be az ESPN-en, hogy hétfőn fog találkozni Robert Kraft és Bill Belichick, ahol eldőlhet a főedző sorsa.

Kraft nagyon csalódott azzal kapcsolatban, ahogy a szezon alakult, ami persze nem meglepő. Így válaszokat akar, hogy hogyan fajult idáig a dolog, miért lett ennyire rossz évük. Belichicknek el kell majd mondani, hogy miért jutottak el idáig és azt is, hogy mi a víziója, hogyan fognak ebből kilábalni.

Végső döntés még nincs, és Reiss azt is hozzátette, hogy az sem biztos, hogy Belichick egyébként maradni akar. Azonban azt sem zárta ki, hogy elfogadna maga mellé egy kvázi general managert, aki segítené a munkáját. Ehhez persze előbb be kellene ismernie, hogy ilyen téren vannak hiányosságai.

Mindeközben Doug Kyed írt egy tényfeltáró cikket a Boston Heraldra, hogy mi is történt az utóbbi időben. Volt itt szó arról, hogy Belichick meg akarta tartani Matt Patriciát támadókoordinátorként, a menesztése felsőbb utasításra jött. Illetve azt sem engedte meg Bill O’Briennek, hogy saját stábot hozzon maga mellé a támadósor vezetésére, ezért teljesen működésképtelen lett a közös munka, O’Brien több alkalommal kiakadt a WR- és OL-edzőkre is.

A Patriots ebben az évezredben a legrosszabb szezonját hozta össze és Robert Kraft tulajdonlása alatt először szenvedett el legalább 12 vereséget egy idény alatt. Így nem lenne meglepő, hogy megválna Belichicktől. Vélhetően nem kirúgás, hanem trade formájában valósulhatna meg ez egyébként, az insiderek szerint lesz érdeklődő a valaha volt legsikeresebb főedző szolgálataira.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Drej
Drej
2024-01-05 21:24

Remélem kap még legalább egy évet.

Ystee Jr. (ten Hag out)
Ystee Jr. (ten Hag out)
2024-01-05 14:45

Par hete irtam, hogy a Chargers cserelni fog erte, szerintem fog.

bjeela
bjeela
2024-01-05 14:25

BB le akarja nyomni Don Schulát a legtöbb gyüzelemmel rendelkező HC-k ranglistájának éléről, ami még 27 győzelem, azaz még minimum kettő, de inkább 3-4 szezon. Szerintem esélytelen, de nála sosem lehet tudni. Mindenesetre az elmúlt 2-3 szezonban jelentősen túltolta a bringát és épp ezért a merevségéért nem gondolnám, hogy sokan állnának sorba érte.
Szóval szarban van az öreg.

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
2024-01-05 12:39

– Milyen volt az év?
– Elèg fos.
– Na jó-jó, de ha összeáll?
– Akkor még szar is lehet.
/Hofi után szabadon/

…itt asszem már kezd ősszeállni. Nem tudom a sötét nagyúr esze nagyobb-e vagy az egoja, hogy belátja-e, hogy sajat szobrát döntögeti nagy szorgalommal.

Ez így el van má’ baszva. Vagy új csapat vagy az Aranyalkony nyug és díjas ház.

Azt nem tartjatok elképzelhetőnek, hogy Kraft vagy meghagyja HC-nak és hoz egy GM-et (mondjuk ezt én nehezen hinném) vagy csak GM lesz és mást nevez ki HC-nak?

Snagal
Snagal
2024-01-05 11:41

Chargersben el tudom képzelni, ott nem annyira csapatot építeni kell, hanem a már meglévő keretet sikerre vinni. Abban látok még potenciált.

Az más kérdés, vajon BB egoja elvisel-e egy új csapathoz igazolást, erősebbnek érzem, hogy inkább visszavonul.

Patriots szurkolók helyében jobban aggódnék, hogy nehogy BOB lépjen az öreg helyébe, az a pusztítás amit Houstonban csinált végképp nem hiányzik most Bostonban. (bár nekem gyanús, hogy esetleg itt is köze van a kialakult helyzethez. Nem tudom nem az ő ötlete volt-e a QB-kat úgy cserélgetni mint az alsógatyát, ez azért ismerős a Texansból).

csak ezt ne
csak ezt ne
2024-01-05 11:30

Nyomasztó lenne hosszabbítani az agóniát. Ő már legenda, de TB elengedése után, ami a legnagyobb tévedése volt, még Hernandez draftolásánál is nagyobb, már nem bíztam benne. Félreértette, hogy ki van kiért, kikezdhetetlen lett minden szar döntése, és volt jó pár. Ez a kapcsolat elfáradt, és nagy, bűn lenne tovább erőltetni. Nagyon sok sikert neki, és köszönet mindenért.g

Zoard
Zoard
2024-01-05 10:59

“hogy Belichick meg akarta tartani Matt Patriciát támadókoordinátorként, a menesztése felsőbb utasításra jött. Illetve azt sem engedte meg Bill O’Briennek, hogy saját stábot hozzon maga mellé a támadósor vezetésére, ezért teljesen működésképtelen lett a közös munka, O’Brien több alkalommal kiakadt a WR- és OL-edzőkre is.”

Ha ez igaz akkor ezek is mind hozzájárultak az idény alakulásához.
Az durván hangzik hogy elképzelése szerint jó lett volna ha Partícia a tavalyi szezon után csak csinálja tovább az offense munkáját…

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x