Connect with us

Hír

Idén egyből összecsap a két Harbaugh fivér

Jim Harbaugh visszatér az NFL-be, ugyanis a Chargers főedzője lett. Ez pedig sok minden más mellett azt is jelenti, hogy ismét két Harbaugh-fivér van a ligában. Volt már ugye erre példa, ráadásul a Super Bowlban is játszottak már egymás ellen. Mivel most mindketten az AFC-ben edzősködnek, így ez nem jöhet össze, de a rájátszásban és az alapszakaszban meccselhetnek egymással. Hogy a playoffba mindketten bejutnak-e jövőre azt még nehéz lenne megjósolni, de az biztos, hogy az alapszakaszban találkoznak majd egymással 2024-ben.

Az NFL-ben a menetrend összerakásának szabályai alapján egy adott divízió háromévente találkozik a konferencián belül egy másik csoporttal, az AFC North pedig épp az AFC Westet kapta az idei rotálásban. Szóval John Harbaugh Ravense és Jim Harbaugh Chargerse találkozik majd egymással. Hogy pontosan mikor kerül erre sor, az majd valamikor májusban derül ki a teljes menetrend kihirdetésekor, de jó eséllyel kiemelt figyelmet (és idősávot) kap majd a mérkőzés.

Eddig egyébként egyszer találkoztak az alapszakaszban, még 2011-ben, akkor 16-6-ra a Ravens diadalmaskodott Hálaadáskor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!