Connect with us

Hír

Vic Fangio az Eagles új védőkoordinátora

Vic Fangio az Eagles új védőkoordinátora, írja minden releváns forrás. A liga egyik legmeghatározóbb védőoldali szakembere korábban már dolgozott Philadelphiában, ráadásul Pennsylvaniában született, így kvázi most hazatér.

A 65 éves Fangio 1979 óta edzősködik, az első profi munkáját 1986-ban kapta a Saintstől. Az Eaglesnél 2022-ben dolgozott tanácsadóként és már tavaly is őt nevezték volna ki DC-nek, ha az akkor védőkoordinátor Jonathan Gannon szól arról, hogy elfogadja majd a Cardinals főedzői ajánlatát (azt mondta, hogy maradni fog, ezért elengedték Fangiót, aki aláírt a Dolphinshoz).

Miamiban egyébként elég jó munkát végzett a liga egyik legelismertebb és a mai focira egyik legnagyobb hatással lévő védőguru. Az elején nehezen indult be a dolog, de hatalmas átállás volt a tavalyi rendszerhez képest, így hosszabb volt a betanulási fázis a játékosok számára. A szezon második felére azonban a liga legjobbjai közt volt a Dolphins védelme, amiben persze szerepet játszott Jalen Ramsey visszatérése is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!