Connect with us

Hír

Jim Harbaugh megnyerte az egyetemi bajnokságot, most irány az NFL?

A Michigan az éjszaka folyamán megnyerte az egyetemi bajnokságot, így Jim Harbaugh végre felülhetett a trónra. Már csak egy dolog hiányzik a karrierjéből, méghozzá egy Super Bowl-győzelem. És mivel meggyűlt a baja idén az NCAA vezetőivel, így várható, hogy ismét kopogtat az NFL kapuján, ráadásul idén már tényleg komolyan. Érdeklődője is lesz, ugyanis több insider (Jordan Schultz, Ian Rapoport, Tom Pelissero) is arról számolt be, hogy a Chargers és a Raiders is küzdene a kegyeiért, és Harbaugh is szeretne visszatérni a profik közé.

Harbaugh kétségtelenül egy kiváló edző, habár a személyisége azért nem mindenkinek jön be, így egy megosztó emberről van szó. Ezzel persze együtt lehet élni, ha szállítja a sikereket, és ez azért jellemző volt rá. Játszott irányítót az NFL-ben, majd edzősködött a profik közt és az egyetemi ligában is, a 49ersszel kétszer konferenciadöntőbe, egyszer Super Bowlba jutott, most pedig végre felülhetett az egyetemi liga trónjára.

A ligán belül többen is úgy gondolják (via TheAthletic), hogy nem csak a Chargers akarja Harbaugh-t, hanem Harbaugh is a Chargerst akarja edzeni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!