Connect with us

Hír

Jim Harbaugh megnyerte az egyetemi bajnokságot, most irány az NFL?

A Michigan az éjszaka folyamán megnyerte az egyetemi bajnokságot, így Jim Harbaugh végre felülhetett a trónra. Már csak egy dolog hiányzik a karrierjéből, méghozzá egy Super Bowl-győzelem. És mivel meggyűlt a baja idén az NCAA vezetőivel, így várható, hogy ismét kopogtat az NFL kapuján, ráadásul idén már tényleg komolyan. Érdeklődője is lesz, ugyanis több insider (Jordan Schultz, Ian Rapoport, Tom Pelissero) is arról számolt be, hogy a Chargers és a Raiders is küzdene a kegyeiért, és Harbaugh is szeretne visszatérni a profik közé.

Harbaugh kétségtelenül egy kiváló edző, habár a személyisége azért nem mindenkinek jön be, így egy megosztó emberről van szó. Ezzel persze együtt lehet élni, ha szállítja a sikereket, és ez azért jellemző volt rá. Játszott irányítót az NFL-ben, majd edzősködött a profik közt és az egyetemi ligában is, a 49ersszel kétszer konferenciadöntőbe, egyszer Super Bowlba jutott, most pedig végre felülhetett az egyetemi liga trónjára.

A ligán belül többen is úgy gondolják (via TheAthletic), hogy nem csak a Chargers akarja Harbaugh-t, hanem Harbaugh is a Chargerst akarja edzeni.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2024-01-10 08:57

A Chargersnél van egy tehetséges QB újonc szerződésen. Más nem számít.
A Bengals és a Texans is megmutatta, hogy miként lehet 1 év alatt vesztes csapatból győztest csinálni.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x