Connect with us

Érdekességek

Josh Allen és Jalen Hurts az utolsó fordulóban egy rekordra is hajt

A szezon előtt egyetlen egy irányító sem volt képes arra, hogy 15 futott touchdownt érjen el egy idényen belül. Az eddigi rekordot Cam Newton tartotta 14-gyel, azonban idén ketten is megdöntötték ezt: Jalen Hurts és Josh Allen. Az utolsó körben tehát holtversenyben rekorderek, és többek közt arra is hajthatnak a 18. fordulóban, hogy melyikük legyen egyedüli csúcstartó.

Az utolsó fordulós mérkőzése a Billsnek a fontosabb, hiszen egy győzelemmel a csoportgyőzelmet szerzik meg, miközben lehet a rájátszásba sem jutnak be egy vereséggel. Az Eagles mindeközben szinte biztos 5. kiemelt lesz az NFC-ben, hacsak a Cowboys nem kap ki 12,5 pontos favoritként a Commanderstől. Allen a Dolphins ellen játszik, amely ellen volt már idén egy futott hatpontosa, míg Hurts a Giants ellen, amely ellen két hete két touchdownt is futott.

Karrier során futott touchdownokban egyébként szintén Cam Newton vezet 75-tel, de Josh Allen már most a második helyen áll 53-mal. Hurts a negyedik 41-gyel, de Steve Young 43 futott hatpontosát nagyon hamar behozhatja a dobogó alsó fokáért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!