Connect with us

Érdekességek

Sok játékosnak rengeteg pénz múlik az utolsó fordulóján

Most hétvégén van az utolsó lehetősége a játékosoknak, hogy a szerződésükben foglalt ösztönzőket teljesítsék, így plusz százezreket, akár milliókat tegyenek zsebre. Mutatjuk, kinek forog a legtöbb kockán a 18. fordulós teljesítményén.

Baker Mayfield keresheti a legtöbbet a 18. fordulóban: $1 milliót, ha rájátszásba vezeti a Buccaneerst a Panthers elleni győzelemmel, illetve további $1,5 milliót, ha bizonyos kategóriákban a top10-ben végez. Összesen ötször 300 ezret kereshet ezekkel, és jelenleg passzolt yardokban, touchdownokban, kísérletenkénti yardátlagban és passer ratingben is a top10-ben van, ellenben a passzpontosság valószínűleg nem lesz meg. De így is $1,2 milliót kereshet a statisztikáival.


A második legtöbbet Geno Smith keresheti, neki annyi a dolga, hogy rájátszásba vigye a Seahawkst, ezzel $2 milliót vihet haza. A Cardinals elleni győzelem mellett mondjuk neki szurkolnia kell a Bearsnek is, hogy legyőzze a Packerst.


Ha már Packers, Jordan Love 500 ezer dollárt kereshet azzal, ha megveri a Bearst és ezzel rájátszásba viszi a csapatát.


Az irányítóknál maradva Sam Darnold a szerződése szerint $300 ezret kereshet minden győzelme után, ahol a legalább 25%-ban pályán lesz. Hacsak meg nem sérül hamar, akkor a játékidő meglesz a Rams ellen, már csak nyerni kellene.


Az elkapókra rátérve DeAndre Hopkinsnak fontos lesz az utolsó meccs, hiszen már zsebre tett $1,5 milliót ösztönzőkkel, de további $750 ezret vihetne haza. Külön-külön $250 ezres bónuszokért 7 elkapásra, 39 yardra és 2 TD-re lenne szüksége a Jaguars ellen.


A Giantsnél Darius Slaytonnak 42 yardra van szüksége a 750 egységhez, amivel 100 ezer dollárt keresne. További 100 ezer dollár ütheti a markát, ha 5 elkapást jegyez, habár erre idén még nem volt példa egyszer sem.


A Texans tight end Dalton Schultz 4 elkapással 250 ezer, 6 elkapással 500 ezer dollárral lesz gazdagabb, illetve 107 yardot szerezve még $250 ezer üti a markát.


A Chiefs sztár DT Chris Jonesnak fél sackre van szüksége egy $1,25 milliós bónuszhoz.


Jadeveon Clowney-nak is fél sack kell, a Ravens pass rushere ezzel 750 ezer dollár tehetne zsebre.


A falconsos Bud Dupree-től két sack kellene egy 1 millió dolláros bónuszhoz.


A Billsben játszó Leonard Floyd már így is karrierévet tartott a 10,5 sackkel, de ha még másfelet szerez, akkor további $2 millió üti a markát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!