Connect with us

Hír

Kenny Pickett első számúként kezdi a 2024-es idényt, de meg kell küzdenie a helyéért

Kenny Pickettnek volt egy kisebb bokasérülése a szezon második felében, a helyén pedig előbb Mitch Trubisky, majd Mason Rudolph kapott szerepet. Utóbbi pedig olyan jól játszott, hogy Pickett még akkor sem kapta vissza a kezdőt, amikor teljesen felépült. Ezek után talán meglepő, hogy mégis ő számít a csapat első számú irányítójának – legalábbis jelenleg.

“Értékelem azt az igyekezetet, amit Pickett mutatott és alig várom, hogy tovább dolgozzunk együtt. Úgy kezdjük a 2024-es szezont, hogy ő lesz az elő számú QB a rosteren, de természetesen ahogy másnak, úgy neki is meg kell küzdeni a helyéért”

– mondta a főedző Mike Tomlin (via PFT).

Pickettnek akadtak jó meccsei tavaly, de 13 mérkőzésen csak egyszer passzolt 250 yardnál többet az idényben (278), ahogy a hat TD-je és négy INT-je sem túl erős. Mitch Trubiskynál egyértelműen jobb teljesítményt nyújtott, de Mason Rudolph – akinek lejár a szerződése – már más kérdés, ami azért sokat elmond a korábbi első körös irányító értékéről. Izgalmas lesz látni, milyen irányba mozdul majd el a gárda.

Lejáró szerződések, kivágások, cserék – milyen lehet a 2024-es QB-piac?

Tomlin egyébként azt is elmondta a tegnapi sajtótájékoztatóján, hogy külsős támadókoordinátort fog keresni a következő napokban, hetekben, aminek – a Pickett-hírrel ellentétben – valószínűleg minden Steelers-szurkoló örül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!